Mama June Shannon

Klea

Honey Boo Boo shpërthen mama qershor për fryrjen e fondit të saj të kolegjit për bizhuteritë e burrit!

Honey Boo Boo shpërthen mama qershor për fryrjen e fondit të saj të kolegjit për bizhuteritë e burrit!

Gjatë episodit të 15 marsit të Mama Qershor: Kriza Familjare, Mama June Shannon bëri bujë kur ajo nuk pranoi të mbështeste vajzën e saj, Alana “Honey Boo Boo” Thompson, me shpenzimet e saj të kolegjit. Ky vendim vjen pas zbulimit se ajo kishte varfëruar shumë nga kursimet e saj në luftën e saj të mëparshme me varësinë nga droga.

“Do të ishte mirë të kisha ndihmën e saj. Nuk e di, është sikur ajo nuk beson në mua.” Alana rrëfeu ndërsa Mama qershor qëndroi i vendosur për t’i treguar vajzës së saj më të vogël një “dashuri të ashpër”

Mjaltë boo Boo

Mama June Qëndrimi i ashpër për këtë çështje ishte i qartë kur ajo shprehu paaftësinë e saj aktuale për të kontribuar e Alanës shkollimin, pavarësisht dëshirës së saj për të rindërtuar jetën e saj.

“Unë nuk do të gënjej dhe nuk do të gënjej -,” tha ajo, duke pyetur e Alanës angazhimin për arsimimin e saj dhe sugjerimin që vajza e saj të konsiderojë seriozisht përgjegjësinë e ndjekjes së arsimit të lartë. Kjo qasje e ashpër dashurie shkaktoi një rrëfim të përzemërt nga Alanae cila u ndje e zhgënjyer nga vendimi i nënës së saj.

“Do të ishte mirë të kisha ndihmën e saj. Nuk e di, është sikur ajo nuk beson në mua.” Alana rrëfeu.

Mjaltë boo Boo

Mama June refuzimi për financim e Alanës shkollimi i kolegjit nënvizon dinamikën komplekse të marrëdhënies së tyre, e ndërlikuar më tej nga e qershorit betejat e kaluara dhe procesi i vazhdueshëm i ndreqjes së lidhjeve të tyre familjare. Episodi zbulon jo vetëm vështirësitë financiare me të cilat përballet familja, por edhe sfidat emocionale të lundrimit të mbështetjes, besimit dhe mirëkuptimit brenda kornizës së rimëkëmbjes dhe rindërtimit.

Lauryn “Pumpkin” Efird ndërhyrë në bisedën mes Mama qershor dhe Alana në lidhje me mbështetjen e shkollimit të kolegjit. Lauryn theksoi se Alana do të kërkonte vetëm ndihmë me tarifat e semestrit të saj të parë për të filluar udhëtimin e saj në kolegj. Ne pergjigje, Mama qershor drejtuar e Alanës Llogaria Coogan, një besim i mandatuar për të ardhurat e yjeve të fëmijëve, i cili Alana nuk mund të hyjë derisa ajo të mbushë 21 vjeç.

Lauryn "Pumpkin" Efird

Alana më pas pyeti nëse nëna e saj mund t’i tërhiqte fondet në emër të saj Mama qershor pranoi se asaj i mungonin lejet e nevojshme për të hyrë në llogari, por u zotua të kontaktojë bankën për sqarime.

Diskutimi mori një kthesë emocionale si Alana dhe Lauryn ndanë dyshimet e tyre se “Mama nuk do që unë të largohem” për në kolegj. Largimi i tyre nga Mama June shtëpia ishte e turbullt nga dyshimet për refuzimin e saj për të ndihmuar, me Lauryn, 24 vjeç, duke e akuzuar atë për “shmangien e të gjitha përgjegjësive të nënës për Alana.”

Mama June Shannon

Duke reflektuar mbi bisedën, Alana shprehu zhgënjimin e saj gjatë udhëtimit me makinë në shtëpi, duke u ankuar: “As me një dollar”. Ajo spekuloi mbi prioritetet e nënës së saj, duke sugjeruar: “Ndoshta ajo mendon se të paguajë [her husband] Zinxhirët e Justin-it apo diçka tjetër është më e rëndësishme sesa ma jepni për në kolegj. Ajo është dorështrënguar kur bëhet fjalë për paratë.” Ky moment nënvizoi kompleksitetin e dinamikës së tyre familjare, duke zbuluar sfidat financiare dhe emocionale me të cilat përballen mes aspiratave për arsim të lartë dhe rritje personale.

Mjaltë boo Boo

Në një moment të sinqertë larg veprimit kryesor, Alananjë figurë e dukshme nga Këtu vjen Honey Boo Boo, ndau ndjenjat e saj me kamerat për hezitimin e nënës së saj për të ofruar mbështetje financiare për arsimin e saj në universitet. Alana zbuloi se nuk ishte e tronditur nga qëndrimi i nënës së saj, duke pasur parasysh mosmiratimin e saj të dukshëm ndaj e Alanës vendimi për t’u larguar për në kolegj.

“Thjesht më inatos sepse ajo mund të ndihmojë të gjithë rreth saj… por është sikur kur vjen puna për mua, është si “Epo, Alana nuk mund të bëj asgjë për ty, nuk kam para” dhe ajo e di që ajo i ka paratë,” Alana shprehur.

Alana besuar më tej në Lauryn, duke shprehur zhgënjimin e saj dhe ndjenjën e neglizhencës. “Do të ishte mirë të kisha ndihmën e saj. Nuk e di se është sikur ajo nuk beson në mua, me të vërtetë,” u ankua ajo, duke treguar një përçarje më të thellë emocionale përtej mosmarrëveshjes financiare.

Dralin Carswell

Ndërkohë, Mama qershor hapur për të Justinpartneri i saj, për qëndrimin e saj të ashpër gjatë përballjes me Alana dhe Lauryn. Ajo e justifikoi vendimin e saj duke theksuar përpjekjet e saj të vazhdueshme për të rindërtuar jetën e saj, gjë që ndikoi që ajo të adoptonte një qasje të ashpër dashurie. “Unë jam ende duke rindërtuar jetën time, prandaj kam zgjedhur t’i dhuroj asaj një dashuri të fortë dhe t’i them ‘Jo, nuk do të paguaj për universitetin’,” shpjegoi Mama June, duke sugjeruar se refuzimi i saj ishte një mësim i synuar. për të ndihmuar Alanën të kuptojë “pamjen më të madhe”.

Mama qershor sqaroi edhe menaxhimin e saj financiar lidhur me e Alanës fitimet, duke zbuluar se ajo kishte kontribuar 80% të e Alanës të ardhurat nga puna e saj në Kaliforni në një llogari Coogan e Alanës përdorim në të ardhmen. Ajo theksoi se ishte e detyruar ligjërisht të kursente vetëm 20% të fitimeve, duke mbrojtur në mënyrë implicite vendimet e saj financiare dhe kontributet për të ardhmen e Alanës.

Alana Thompson

Gjatë një pjese më të thellë të dialogut, Mama qershor ndau një zbulim domethënës në lidhje me fondet në e Alanës Llogaria e Coogan, duke hapur për një mashtrim të qëllimshëm që ajo kishte mbajtur gjatë viteve.

“Të dihet e vërteta, Pumpkin mund të jetë i çmendur dhe më vjen keq dhe bota mund të jetë e çmendur dhe të mendojë se unë jam njeriu më i keq ndonjëherë.” Mama qershor e parapriu rrëfimin e saj me një pranim të reagimit të mundshëm. Ajo vazhdoi, “Unë i kam gënjyer fëmijët e mi gjatë viteve. Unë i kam gënjyer dhe u kam thënë se nuk mund t’i marrësh paratë e tua deri sa të jesh 21 vjeç, në mënyrë që ata të mos i kalojnë ato.

Lauryn "Pumpkin" Efird

Mama Qershor: Kriza Familjare transmetohet të premteve, në orën 21:00 ET, në WE tv.