Alana

Klea

Honey Boo Boo akuzohet për drejtimin e mashtrimit në kolegj!

Honey Boo Boo akuzohet për drejtimin e mashtrimit në kolegj!

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson është akuzuar se ka mashtruar ndjekësit e saj, duke kërkuar fondet e kolegjit në rrjetet sociale, ndërsa ka paguar për trajtime të shtrenjta bukurie.

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Pavarësisht lutjes së saj publike në TikTok për të mbledhur 2,000 dollarë për shpenzimet e arsimit, skeptikët tregojnë për një video që e tregon atë me thonj të sapo bërë, luksoz, duke vënë në pikëpyetje prioritetet e saj financiare.

Shtypni play më poshtë për të parë:

Çfarë donacionesh po paguajnë vërtet.
byu/Admirable_Piano533 në MamaJuneFromNotToHot

e Alanës lutja financiare vjen mes pretendimeve të saj se ka nevojë për fonde shtesë për të mbuluar mungesën e bursës vjetore prej 21,000 dollarësh.

Siç është raportuar, e Alanës nënë, Mama June Shannonpranoi se kishte vjedhur e Alanës fitimet e fëmijërisë, duke i lënë asaj vetëm 33,000 dollarë. Kjo shumë është më pak se stili i saj i dëshiruar i jetesës, duke përfshirë jetën jashtë kampusit me të dashurin e saj. Dralin Carswelldhe qiranë e tyre mujore prej 2000 dollarësh.

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Përdoruesit e Reddit po ndezin debatin e Alanës përpjekjet për mbledhjen e fondeve, veçanërisht duke pasur parasysh kohën afër fundit të semestrit dhe të ardhurat e saj ekzistuese nga “Kriza familjare”. Një përdorues shprehu mosbesimin ndaj përleshjes së saj financiare në minutën e fundit, ndërsa një tjetër vërejti në mënyrë sarkastike për shpenzimet e parashikuara luksoze për flokët dhe thonjtë pas donacioneve.

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Kritikët në Reddit po i cilësojnë veprimet e saj si të privilegjuara, duke argumentuar se ndërsa ajo ka kursime të konsiderueshme dhe potencial për të fituar, ajo zgjedh të kërkojë donacione publike. Ata spekulojnë se fondet mund të mos jenë për shkollim, por për shpenzime personale, duke përfshirë tarifat ligjore të të dashurit të saj, duke theksuar një shkëputje midis apelimeve të saj publike dhe sjelljes së saj aktuale financiare. Kjo polemikë jep një pamje të Alana duke e shfrytëzuar famën e saj për përfitime financiare ndërsa jetonte një jetë luksoze, duke shkaktuar zemërim dhe skepticizëm në mesin e audiencës së saj.

Një person shkroi, “Kjo është qesharake sepse sapo dikush postoi atë video ku ajo merr donacione për *”shkollën”*, dikush tha menjëherë se ata vënë bast se ajo do t'i bënte flokët dhe thonjtë brenda javës.”

Një tjetër tha: “Zgjohuni njerëz, e gjithë kjo familje është gënjeshtare dhe POS.” Një tjetër tha: “Ajo thjesht nuk dëshiron të përdorë paratë e SAJ për shkollim. Ajo MUND të përballojë të paguajë për arsimimin e SAJ, ajo thjesht nuk dëshiron. Sidomos kur ajo mund të thithë të tjerët që të paguajnë për të.”

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Dikush tjetër komentoi: “Jam shumë i lumtur që dikush me mijëra në bankë që nuk është me aftësi të kufizuara dhe mund të dalë dhe të punojë për ato para, mund t'i mundojë ato, ndërkohë që ka shumë njerëz që nuk janë aq me fat dhe duhet të punojnë shumë punë. ose thjesht lë shkollën fare. Ajo është e privilegjuar në shkallën më të lartë. Kjo është arsyeja pse unë kam 0 simpati kur njerëzit thonë “E gjora Honey Boo Boo, ajo duhet të lypë në TikTok”. Kjo është historia që ata kanë nxjerrë tani, jo se ajo ka atë llogari që definitivisht nuk mund ta rregullojë në internet ose me telefon. Po e quaj tani është për kullimin dhe tarifat gjyqësore të qershorit.”

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Një përdorues i mprehtë i Reddit shkroi: “Paguani shkollimin tim të kolegjit, budallenj, që të shkoj të bëj thonjtë dhe qerpikët”.

“Dreqin ajo mori paratë e ndjekësve të saj vetëm për t'i vënë vemjet në sytë e saj,” vuri në dukje një person tjetër.

Një përdorues i mprehtë i Reddit shkroi, “Pse njerëzit i japin këtij dhurimi dembel, injorant? Pinjolle!”