Hije e Erika Jayne për Denise Richards pas 'Hot Mess' RHOBH

Klea

Hije e Erika Jayne për Denise Richards pas ‘Hot Mess’ RHOBH

Episodi më i fundit i Amvisat e vërteta të Beverly Hills paraqiti darkën e shumëpritur të Kyle Richards me temë THC. E dini, sepse Kyle iu nënshtrua presionit të kolegëve dhe iu desh të organizonte këtë festë. Sigurisht, vajzë!

Denise Richards dhe Camille Grammer ishin mes të ftuarve. Por Denisi tërhoqi gjithë vëmendjen. Kishte disa komente të çuditshme dhe gjimnastikë të jashtëzakonshme të fytyrës. Fansat ishin të shqetësuar për sjelljen e pazakontë të Denisit pasi ajo nuk po merrte pjesë atë mbrëmje. Por Denisi u përball Erika Jayne.

Denisi u përball me Erika Jayne … por pse?

Në një vështrim të fshehtë të episodit të ardhshëm, kasti i RHOBH ishte ende në darkë. Dhe në këtë festë, nuk ka rrugë të larta. Vetëm goditje të ulëta.

Denisi vendosi të pyeste kuzhinierin. Ajo e pyeti nëse ai ishte “beqar” apo “i martuar”. Kur tha se ishte i martuar, Denisi tha: “Bastard i gjorë”. Pasi kjo çështje u zgjidh, Denisi iu drejtua Erikës. Ajo donte përgjigje në lidhje me “dinamikën e ndryshme” mes tyre.

“Ti më trajtove në një mënyrë të caktuar pasi të takova,” tha Denise. “Dmth, unë mund të them këtë për mua dhe ty, ti dhe unë, herën e parë që të takova, ishe kaq e ëmbël dhe kaq e bukur … po të pyes se çfarë të bëra?”

Erika ishte e hutuar dhe nuk e dinte se për çfarë po fliste Denisi. E njëjta gjë, Erika. Ajo deklaroi se ishte e paqartë se çfarë po i referohej Denise dhe nuk “ndiente asgjë personale ndaj saj”.

Denisi, i cili pretendonte se vuante nga një “ftohje e keqe”, vazhdoi të gatuante Erika. “Ne jemi të rritur të rritur. E dini për çfarë po flas”, tha ajo.

Në rrëfimet e tyre, kasti u dëgjua për sjelljen konfuze të Denisit. “Unë jam i lartë, por nuk e di se çfarë është ajo, por ajo është në një nivel tjetër,” tha Erika.

“Denisi po i ngatërron pak fjalët e saj. Ndoshta ajo kishte pirë një pije para se të vinte sepse ishte nervoze”, tha Garcelle Beauvais. Garcelle e ka gjithmonë shpinën e Denisit. Ndërkohë, Dorit Kemsley tha: “Unë nuk e di se në çfarë po merrte Denise, por nuk dua pak tani.”

Darka më stresuese e barërave të këqija në histori vazhdon javën e ardhshme në sezonin 13 të The Real Housewives of Beverly Hills, të mërkurën në 8/7c në Bravo.