Heavenly Kimes në Quad Webb që duhet të filmojë me gruan e re të ish-it

Klea

Heavenly Kimes në Quad Webb që duhet të filmojë me gruan e re të ish-it

Sezoni 10 i I martuar me Mjekësinë arritën nivele të reja rrëmujëje kur i hodhën Lateasha “Sweet Tea” Lunceford. Ajo është gruaja e re e Quad Webb’s ish-bashkëshorti, Dr. Greg Lunceford, kështu që sjellja e saj në grup ka krijuar një energji seriozisht të sikletshme në grup.

Quad është një legjendë për të fituar gjatë këtij sezoni dhe për të ruajtur pozicionin e saj në grup, ndërsa shumica e miqve të saj përpiqen të miqësohen me Sweet Tea. Megjithatë, Heavenly Kimes kohët e fundit zbuloi se ajo nuk mund ta bënte atë – kurrë.

Dentistja e preferuar e të gjithëve u ul me Atlanta Black Star për të ngrënë në sezonin e ri të M2M dhe ajo e bëri të qartë se nuk do të ishte në gjendje të ecte me këpucët e Quad në këtë sezon.

Dr. Heavenly nuk do ta bënte kurrë

Sigurisht, nuk është ashtu siç do të ndaheshin ndonjëherë Dr. Heavenly dhe Dr. Damon Kimes. Heavenly e do atë një baba dhe ferri do të duhej të ngrihej përpara se ajo marrëdhënie të prishej. Por nëse do të ndodhte, dhe Dr. Damon martohej me dikë tjetër, Heavenly nuk mund ta imagjinonte t’i lejonte ata të hynin në rrethin M2M.

“Nëse do ta kishit kthyer babin me gruan e tij të re, unë nuk do ta kisha sjellë – por unë nuk jam Quad, kjo është një situatë krejt tjetër,” tha Heavenly, “Unë në atë situatë do të kisha qenë shumë ndryshe. ”

Heavenly dukej e shqetësuar nga ideja e plotë për të filmuar me gruan e re të ish-it të saj. Ajo tha se partneri i ri do të duhet të shkojë te “të ndjerit”. Ajo vazhdoi, “Ndoshta shkoni të shihni Fedrën [Parks] atje poshtë në shtëpinë e funeralit.”

Në emision, mësuam se Sweet Tea u zhvendos në të njëjtën shtëpi që ndanin dikur Dr. Greg dhe Quad. Ajo e ka ribërë plotësisht vendin dhe Dr. Heavenly tha se stili i saj është si Target, ndërsa Quad kishte një dizajner të brendshëm.

Sido që të jetë, Sweet Tea e ka gjetur veten duke u përballur me të njëjtat probleme me të cilat u përball Quad në martesën e saj me Dr. Greg. Është televizion magjepsës, por mund të llogaritni se Dr. Heavenly e ka vënë veten në atë situatë.

Married to Medicine transmetohet në Bravo të dielave në mbrëmje në orën 9/8c.