Heather Gay tregon se si e ka pasur syrin e zi

Klea

Heather Gay tregon se si e ka pasur syrin e zi

Amvise të vërteta të Solt Lake City Përfundimi i sezonit 4 ishte televizion i jashtëzakonshëm. Mund të jemi vetëm disa ditë në vitin 2024, por Viti i Ri po duket i ndritshëm. Zotat e realitetit televiziv na dhanë vërtet kënaqësi me këtë episod. Monica Garcia u ekspozua se kishte një dorë në llogarinë e mediave sociale Reality Von Tease. Ajo tha se ishte thjesht për të ekspozuar Jen Shah dhe se të tjerët që kishin akses në llogari ishin përgjegjës për të ndjekur gratë e tjera në rrethin RHOSLC. Askush nuk e dinte se çfarë të besonte, por një e vërtetë e madhe erdhi nga Heather Gay. Kush ishte përgjegjës për syrin e saj të zi të sezonit 3…

Kush i dha Heather Gay-t një sy të zi në sezonin 3 të Real Housewives of Salt Lake City?

Heather Gay tha se Jen Shah ishte përgjegjëse për t’i dhënë asaj një sy të zi në sezonin 3 të RHOSLC.

Ndërsa jepte padyshim monologun më të mirë në historinë e Real Housewives, zbulimi u bë.

“Ne jemi miq dhe e kemi kaluar këtë marrëzi më parë me Jen,” i tha Heather Monikës. “Për vite me radhë kishim frikë. Ne zgjoheshim të sëmurë që një gënjeshtër të postohej, të thuhej, të përhapej, të ekspozohej dhe të shfrytëzohej, por ne ishim me të, dhe ne jemi lloji i vajzave që kalërojnë ose vdesin, dhe secila prej nesh ka hipur në kohë të ndryshme vështirë, dhe ne mbyllëm ndjenjat e dyshimit dhe gjërat që nuk u shtuan.

“Kush je nuk ka kuptim, por mënyra se si veprove ishte çuditërisht e njohur. Dhe dhimbjen që kaluam dhe mënyrën se si u munduam dhe torturuam; Unë haja mut çdo ditë për të. Ndjeva se duhej të gënjej për ta mbrojtur, bëra gjithçka që duhej. Unë shkova në një turne librash dhe e mbrojta atë dhe mora mut për faktin që ajo më nxori një sy.”

Por tani e thamë.

Heather nuk hyri në specifika, por duke gjykuar nga ngacmimi për ribashkimin me tre pjesë, Andy Cohen do të përpiqet të hapë atë derë. Pikërisht se si Heather u fut në fytyrë është një informacion shumë i nevojshëm! Ajo do të bëjë për shikim bindës.

Ribashkimi i Sezonit 4 të “The Real Housewives of Salt Lake City” fillon të martën, më 9 janar në ora 8/7c në Bravo.