Heather Gay në 'Armikun e përbashkët' Monica Garcia duke sjellë së bashku aktorët e RHOSLC

Klea

Heather Gay në ‘Armikun e përbashkët’ Monica Garcia duke sjellë së bashku aktorët e RHOSLC

Heather Gay e mori dëshirën e saj pasi tha se nuk pranoi të filmonte me të Monica Garcia. Sezoni 5 i Amvise të vërteta të Solt Lake City do të jetë poshtë një ndryshimi i lojës dhe do të ketë këpucë shumë të mëdha për të mbushur.

Por sipas Heather, tani aktorët kryesorë kanë lënë mënjanë dallimet e tyre dhe janë bashkuar pas mbretërimit të terrorit të Monikës. Ribashkimi ka mbaruar, sezoni 4 ka mbaruar, po ashtu edhe Monica. Do të duhet të shohim se sa do të zgjasë kjo lidhje ndërmjet OG-ve pas largimit të Mon.

“Armiku i përbashkët” i të gjithëve

Ishin të gjithë kundër Monikës dhe ju duhej të bënit rosë që hipokrizia të mos ju godiste në fytyrë. Ndërsa Heather u shpreh poetike në Watch What Happens Live për miqësinë, më duket se kujtoj se ajo nuk e filloi shfaqjen me një grup miqsh të adhuruar.

Heather ndihej e sulmuar personalisht nga Reality Von Tease duke e quajtur atë një “manatee”, por tregon hir kur Mary Cosby tha se dukej “e ngjizur” dhe nuk i binte asnjë sy kur Jen Shah e krahasoi atë me një vegël gjigante jeshile. Thënë kështu, nganjëherë, disa nga zonjat kishin rindarë postimet e Reality Von Tease kur ato ishin lajkatare në natyrë.

Ndërsa në të kaluarën ky grup nuk ka qenë saktësisht simbiotik, të gjithë ranë dakord se nuk mund të filmonin me Monikën duke ecur përpara. “Nuk është ikonë të jesh ngacmues. Kjo më ka shkatërruar përvojën time si shtëpiake… çdo shtëpiake në çdo ekskluzivitet do të thoshte se pjesa më e keqe janë trollët dhe ngacmuesit,” tha Heather, duke harruar plotësisht tre vitet e saj të fundit me Jen.

Më vjen mirë për Heather që përvoja e saj si shtëpiake nuk u prish pasi gënjeu për syrin e zi. Lisa Barlow, Angie Katsanevas, Meredith “Trampoline with Eyes” (është një kompliment!) Marks dhe Whitney Rose të gjithë ranë dakord me Heather se sjellja e Mon ishte “shumë e pakapërcyeshme” për të vazhduar më tej.

Për më tepër, Lisa tha se nuk kishte “asgjë” që Monica mund të bënte për t’i përmirësuar gjërat. Kjo vjen nga i njëjti person që do t’i jepte Jennie Nguyen një tjetër shans.

Një festival dashurie për sezonin 5?

Në WWHL, Heather shpërtheu mbi bashkë-yjet e saj. “I dua këto gra. I dua te gjithe. Thellësisht, me të vërtetë, në një nivel që – nuk ka asgjë si një armik i përbashkët për t’ju bashkuar, “tha ajo.

“Dhe ma kishin shpinën në plazh. Mund të më kishin hedhur në erë, mund të kishin thënë një mijë gjëra, por ata thoshin: “Të kam kurrizin”. Ishte një moment kyç për të gjithë ne si miq.”

Do të shohim se si funksionon kjo për Heather në sezonin 5. Qëndroni të sintonizuar.