Heather Gay bën shaka se ajo 'ndoshta ende do të lidhej' me Carl Radke pas ndarjes së Lindsay Hubbard

Klea

Heather Gay bën shaka se ajo ‘ndoshta ende do të lidhej’ me Carl Radke pas ndarjes së Lindsay Hubbard

Heather Gay është një fjollë dëbore e Real Housewives of Solt Lake City që pëlqen të vendosë këmbën në gojë. Heather e filloi serialin si një e preferuar nga fansat, madje edhe për superyjet si Rihanna, por imazhi i saj është zvogëluar ngadalë ndërsa shfaqja përparonte. Kush e di nëse ishte besnikëria e saj e verbër ndaj Jen Shahut apo syri i zi famëkeq që çoi në rënien e saj, por Heather ka disa shartime për të bërë. Deri më tani, ajo nuk e ka bërë punën më të mirë.

Pas episodit të fundit të RHOSLC, Heather u shfaq në Watch What Happens Live për t’u përpjekur të tregonte disa nga sharmi me të cilin ramë në dashuri. Megjithatë, ajo mund ta ketë gërmuar veten në një gropë më të thellë me disa komente pa ngjyra që ndoshta do të fshijnë çdo tifoz të Shtëpisë së Verës në mënyrën e gabuar.

Heather Gay, thuaj më pak

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Andy Cohen iu drejtua Heather gjatë WWHL për të parë se me kë po përpiqej të lidhej në BravoCon këtë vit. Për zhgënjimin tim, ajo me sa duket ka një afinitet për burrat në Southern Charm dhe Summer House. Andi e vuri në dukje këtë Karl Radke është një yll i cili së fundmi është beqar pasi e ndërpreu fejesën me të Lindsay Hubbard. Pastaj, Heather gaboi dhe më aktivizoi, sipas stilit HubbHouse.

“Carl është në listën s-t, por unë ndoshta do të vazhdoj të lidhem me të,” pranoi Heather, përpara se të thoshte se po bënte shaka. Vajza, nuk e di nëse të besoj. Heather tha gjithashtu se do të lidhej me Shep Rose, një tjetër yll që nuk ka imazhin më të shndritshëm këto ditë. “Unë thjesht e dua atë energji të çmendur alfa mashkullore. Unë thjesht jam i interesuar për këtë, “tha ajo. Heather më pas “tallte” që u përpoq të bënte një lëvizje me Shep më parë. Sërish nuk e di sa i besoj këto shaka qesharake. Gjëja e fundit që Heather ka nevojë është që një nga këta djem të mirë të vjetër të fillojë të ngatërrohet me jetën e saj.

Real Housewives of Solt Lake City transmetohet të martën në 9/8c në Bravo.