Heather Dubrow pretendon se Shannon Beador i kërkoi favore pas grindjeve të RHOC

Klea

Heather Dubrow pretendon se Shannon Beador i kërkoi favore pas grindjeve të RHOC

Ajo është paguar për të qenë Shannon Storms Beador pas te gjithave. Të Amvise të vërteta të Orange County ylli krenohet me karakterin e saj, aq i fryrë sa edhe perceptimi i saj. Dhe kritikët e saj mund të theksojnë se Shannon shmanget, rrallë merr përgjegjësi dhe është ndonjëherë viktimë.

Kjo e drejtë e perceptuar është ajo që e bën Heather Dubrow’s pretendimet për Shannon janë edhe më të besueshme. Prezantuesja e Seven Year Stitch foli për statusin e saj të miqësisë me Shannon, pas filmimit të sezonit 17 të RHOC dhe ribashkimit.

Heather gjithmonë do ta “marrë telefonin”

Heather iu bashkua podcast-it The Viall Files të Nick Viall në tetor 2023 për të diskutuar se ku është me bashkë-yllin e saj RHOC. Dhe autori i Dietës Dubrow bëri disa pretendime të mëdha.

Heather i tha The Bachelor alum se Shannon e kontaktoi atë për favore, pavarësisht marrëdhënies së tyre të vështirë gjatë sezonit 17. Sipas Heather, Shannon nuk i pranoi çështjet, ajo thjesht bëri thirrje për favore.

“A keni parë në [RHOC season 17] ribashkim kur thashë: “Më dërgove mesazh javën e kaluar”. Kjo ishte sepse ajo kishte nevojë për diçka. Kështu që ajo më kontaktoi dy herë më parë [Beador’s] BDI [arrest]në muajin e fundit për të kërkuar një nder, për dy gjëra të ndryshme, “tha Heather.

Në një rast, Shannon sapo e kishte hedhur në kosh Heather gjatë një episodi të gushtit 2023 të Watch What Happens Live kur ajo kontaktoi nënën e katër fëmijëve “për një favor”.

Heather shpjegoi, “dhe një nga favoret ishte nata pasi ajo më la në plehra në ‘Watch What Happens Live’. Por nëse ajo më telefonon dhe më thotë: ‘Kam nevojë për ndihmë. Ose mund të më telefononi ju lutem.’ E marr telefonin. Kështu bëj unë me miqtë e mi.”

Shannon u përball me Heather gjatë ribashkimit të RHOC sepse foli negativisht për marrëdhënien e saj të mëparshme me John Janssen. Megjithatë, nuk arriti t’u kushtonte të njëjtën vëmendje disa prej bashkëpunëtorëve të tjerë të saj për të njëjtën vepër.

Është interesante që Heather nuk dha detaje se çfarë kërkoi Shannon prej saj. Ndoshta kjo është ushqimi i realitetit televiziv për sezonin e ardhshëm.