Heather Dubrow në "Ujërat e vështira për të notuar" në sezonin 18 të RHOC

Klea

Heather Dubrow në “Ujërat e vështira për të notuar” në sezonin 18 të RHOC

Heather Dubrow po derdh lëngun e portokallit në sezonin e ardhshëm 18 të Amvise të vërteta të Orange County.

Që kur dëgjuam për herë të parë se alumi i RHOC Alexis Bellino po shihte ish-in e Shannon Beador, John Janssen, e dinim se do të kishte dramë. Tani që Alexis po kthehet në shfaqje si një “Mik” i kastit – mirë, gjithsesi disa prej tyre – sigurisht që do të ketë tension mes zonjave të OC.

Si një mike e gjatë për të dyja gratë, Heather është kapur në mes të gjithë kësaj. Besnikëria e saj ndaj dy prej më të mirave të saj prishen ndërsa kasti negocion dramën e trekëndëshit të dashurisë.

E përçarë mes dy miqve të vjetër

“Kjo është një situatë e vështirë për të gjithë për të lundruar,” i tha Heather E! Lajme. “Këto janë ujëra të vështira për të notuar. Shannon është shoqja ime, dhe unë dua ta mbështes atë në mënyrën më të mirë që mundem … Alexis është miku im, dhe unë dua ta mbështes saj në mënyrën më të mirë që mundem. Unë me të vërtetë dua që të gjithë të jenë të lumtur.”

Nëna e katër fëmijëve ngacmoi se sezoni i ardhshëm do të ishte “mjaft interesant”. Me kthimin e Alexis në cast dhe lidhjen me ish të dashurin e Shannon, me siguri do të fluturojnë shkëndija.

“Kam dëgjuar se tre episodet e para janë e mahnitshme”, shtoi ajo. Nuk mund të pres.

Heather pranon se kur ndeshi për herë të parë thashethemet për lidhjen e John me një nga ish-shokët e saj, ajo i hodhi poshtë. “Kur e dëgjova për herë të parë, nuk e besova vërtet,” rrëfeu ajo. “Nuk e besova derisa më tha Alexis.”

Më shumë se thjesht trekëndëshi i dashurisë

Heather premtoi gjithashtu se sezoni i ri i RHOC do të përfshijë shumë histori të tjera përveç trekëndëshit të dashurisë Shannon/John/Alexis.

“Kaq shumë ndodhi këtë sezon sa nuk e di se si do t'i përshtaten të gjitha,” tha ajo. “Dinamika është vërtet e mirë, dhe ne kemi kaq shumë njerëz të fortë përreth, gjë që është mirë. Kaq shumë histori mes shumë prej nesh. Është një sezon i çmendur.”

“Ka edhe shumë të qeshura,” shtoi ajo. Orange County është kthyer në formën e tij komike.

Përveç Heather, Alexis dhe Shannon, po kthehen edhe Tamra Judge, Gina Kirschenheiter, Emily Simpson dhe Jennifer Pedranti. Edhe pse xhirimet kanë përfunduar, ende nuk është shpallur data e premierës.

Real Housewives of Orange County tani po transmetohet në Peacock.