Heather Dubrow në sezonin 18 të RHOC: "E vërteta është më e huaj se trillimi"

Klea

Heather Dubrow në sezonin 18 të RHOC: “E vërteta është më e huaj se trillimi”

Heather Dubrow aktualisht është në xhirime Amvise të vërteta të Orange County Sezoni 18. Shpresojmë që ajo të kalojë një kohë më të mirë pasi të jetë objektivi i Tamra Judge dhe … të tjerëve vitin e kaluar.

Ajo vendosi Fancy in Fancy Pants dhe tani ajo po ndan disa detaje rreth gjendjes aktuale të RHOC. Deri më tani e dimë që Alexis Bellino është kthyer. Shannon Beador është ndoshta i mjerë. Dhe sipas Heather, “e vërteta është më e çuditshme se trillimi”. Faqja gjashtë ka detajet.

Përkundër gjykimit tim më të mirë, mezi po pres sezonin e 18-të

A mund të jetë ky viti kur RHOC kthehet në madhështi? Meqenëse Tammy Sue dhe Shannon po luftojnë, aleancat do të mbyllen për episodet e para. Përfundimisht, Tamra dhe Shan do të ribashkohen dhe do të shkaktojnë kërdi me zonjat e tjera.

Alexis ka filmuar me Emily Simpson dhe ajo ka qenë në të njëjtin vend me Shannon, por burimet thonë se të dy qëndruan larg njëri-tjetrit. Ndërsa Heather shijoi Koncertin e Koleksionit të Fustanit të Kuq Go Red for Women të Shoqatës Amerikane të Zemrës këtë javë, ajo dha disa detaje.

“Mund të konfirmoj se po xhirojmë sezonin 18 dhe mund t’ju them se e vërteta është më e çuditshme se trillimi,” filloi ajo. Ndërsa Shannon është “esëll” dhe Alexis po takohet me ish-in e saj, Heather shtoi: “Uau – ky do të jetë një sezon interesant”.

Fancy Pants ka filmuar edhe me Alexis; na duhen këto të dyja në të njëjtën anë. RHOC Alexis Sezoni 18 nuk është i njëjti Alexis i RHOC nga sezoni 8. Ndërsa ajo është vetëm në një rol “mik”, kam një ndjenjë që ajo do t’i sjellë (jo Xanax) pak dhunti në grup.

Jennifer Pendrati ka bërë joga me Shannon, por nuk ka asnjë fjalë nëse Shan mund të arrijë paqen gjatë kohës që bën Downward Dog.

Heather dhe Alexis janë lidhur gjatë viteve pas fillimit të tyre të ashpër në shfaqje. Sipas Dr. Terry Dubrow, të dy “janë afruar shumë gjatë disa viteve të fundit”.

Le të gooooooo, më sillni Pantallonat e Team Fancy a la Alexis Couture – shpresojmë se do të argëtohemi këtë sezon.

Bravo nuk ka publikuar ende një datë transmetimi për Big 18, por padyshim, ai do të arrijë në një moment në 2024. Unë jam gati, a jeni gati?