Heather Dubrow në Rikthimin RHOC të Alexis Bellino-s 'Lovely'

Klea

Heather Dubrow në Rikthimin RHOC të Alexis Bellino-s 'Lovely'

Heather Dubrow është i emocionuar për e Alexis Bellinos rikthim për sezonin 18 të Amvise të vërteta të Orange County.

“Unë kam bërë fushatë që Alexis të kthehet për disa vjet tani,” tha Heather. “Kështu që isha i emocionuar që ajo po kthehej. Por siç e dini, e vërteta është më e çuditshme se trillimi, dhe kush mund ta kishte parashikuar John Janssen të gjithë kësaj? Pra, është interesante, dua të them, është një sezon mjaft i mirë.”

Natyrisht, Heather i referohet dramës që rrethon marrëdhënien aktuale të Alexis me ish-in e Shannon Beador, John Janssen. Shkëndijat me siguri do të fluturojnë gjatë sezonit 18.

Alexis është kthyer!

Kur pyetet për ndonjë të mundshme armiqësi e mundshme midis Shannon dhe Alexis, Heather i tha People, “Jo, Alexis është një vajzë vërtet e bukur. Ajo nuk do të lëndonte një mizë qëllimisht.”

Nëna e tre fëmijëve u shfaq për herë të parë në RHOC në sezonin 5 dhe u largua pas sezonit 8. Ajo në fakt nuk do të marrë një portokall për sezonin 18, por do t'i bashkohet kastit si një “Mikja e Shtëpisë”. Por gjithmonë ka mundësi për avancim.

“Alexis po ndihet i mbushur me energji dhe i emocionuar që do të rikthehet në grup”, tha një burim i paidentifikuar kur filloi xhirimet. “Ajo ka marrëdhënie autentike me shumë nga vajzat, kështu që është krejtësisht e natyrshme të kalosh kohë me miqtë.”

Kjo mbetet për t'u parë, pasi atmosfera pritet të jetë e tensionuar. Shannon ka qenë e qartë për lidhjen me ish-anëtarin e saj. Ajo ka thënë se është “e lënduar” dhe ende përpiqet t'i “përpunojë” ata si çift, veçanërisht pasi John më parë tha se ishte i lodhur duke qenë në sy të publikut.

“Sa amvise të Orange County ka pasur?” ajo pyeti. “A është ai pishina juaj e takimeve?”

John dhe Shannon u takuan për gati katër vjet përpara se ai ta “mbyste” atë me një ndarje në fund të vitit 2022. Ata thjesht nuk mund t'i kalonin “zënkat” e tyre të vazhdueshme. Fillimisht asaj iu thye zemra dhe tha se nuk mund të ndalonte së qari.

Të dy përfundimisht u bënë miq, por marrëdhënia e tyre u tensionua përsëri nga arrestimi i Shannon në shtator për një sulm të dyshuar të BDI-së.

Xhirimet për RHOC u nisën në janar 2024. Heather, Shannon dhe Alexis do t'u bashkohen aktorëve të rikthyer Tamra Judge, Emily Simpson, Gina Kirschenheiter dhe Jennifer Pedranti për një sezon tjetër.

Real Housewives of Orange County aktualisht po transmetohet në Peacock.