Heather Dubrow mbron përdorimin e Ozempic të famshëm

Klea

Heather Dubrow mbron përdorimin e Ozempic të famshëm

Përdorimi i Ozempic është në rritje midis të famshëmve dhe të gjithë e marrin parasysh. Ndërsa shumë e shpallin përdorimin e Ozempic si të mjerueshme, zakonisht është për arsye të gabuara. Ozempic është një ilaç për diabetin; Kur të famshëm përpiqen ta përdorin atë për humbje peshe, jo vetëm që mohojnë aksesin tek ata me diabet, por shkatërrojnë marrëdhëniet e trupit të tyre me ushqimin.

Ashtu si pothuajse çdo ilaç, është i rrezikshëm kur nuk rekomandohet. Por shumë yje të realitetit televiziv janë më të interesuar ta shohin atë si një pajisje turpëruese. Kjo është pjesë e një problemi më të madh sistemik në lidhje me mënyrën se si ne i shohim trupat tanë në Amerikë. Të gjithë mbahen në një standard të pamundur, ndoshta më së shumti ata në industrinë e argëtimit.

Dhe tani, Heather Dubrow po flet. Një baba nga TMZ arriti të kapte yllin e Real Housewives të Orange County dhe i bëri asaj disa pyetje në lidhje me Ozempic. Ajo i kujtoi Heather komentet e Jeff Lewis ndaj Kyle Richards, duke e quajtur atë një “lesbike në Ozempic” në një episod të fundit Watch What Happens Live.

Heather thotë se Ozempic do të jetë si Botox

Ndërsa Heather nuk kishte dëgjuar për komentet e Jeff, ajo kishte diçka për të thënë. “Ajo që unë do t’ju thoja është biznesi personal i dikujt është biznesi i tij personal. Dhe … dua të them diçka për Ozempic. Po ndodh shumë turpërim Ozempic dhe nuk më pëlqen… Çfarëdo që dikush duhet të bëjë për ta bërë veten të ndihet mirë me veten? Unë jam i gjithi për të.”

Ajo shtoi, “Është informacion privat mjekësor i dikujt. Le të ndalemi. Ju nuk do të pyesni dikë se çfarë lloj ilaçi për zemrën merr. Ose nëse marrin ilaçe për kolesterolin. Pse njerëzit pyesin se kush është në Ozempic? Por ky nuk është një krahasim mjaft i barabartë, pasi shumë që marrin Ozempic nuk e kanë atë të përshkruar.

Papa pyeti ndoshta nëse njerëzit janë të shqetësuar për përdorimin “kozmetik” nga të famshëm dhe nëse ka një stigmë të bashkangjitur. Heather tha: “Dëgjo, kush e di? Unë do t’ju them këtë: kur Botox doli për herë të parë, ishte: ‘Oh, po bëjnë Botox? A është Botox një gjë?’” Më tej ajo shpjegoi se Botox-i është kudo tani dhe garantoi se “Ozempic do të jetë në të njëjtën mënyrë”.

Real Housewives of Orange County vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.