Heather Dubrow largohet nga amvisat e vërteta të Orange County në Parashikimin e Episodit

Klea

Heather Dubrow largohet nga amvisat e vërteta të Orange County në Parashikimin e Episodit

Sezoni 17 i Amvisat e vërteta të Orange County ka qenë e dominuar nga kaq shumë grindje, këto ditë është e vështirë të kujtosh saktësisht se kush është në dalje me kë dhe pse. Tamra Judge dhe Jennifer Pedranti janë shpesh në mosmarrëveshje për të dashurin e Jennifer-it, Ryan Boyajian duke u akuzuar se “I SHQIPTAR TË GJITHË NË MY [Tamra’s] PALESTER!” Shannon Beador dhe Gina Kirschenheiter janë zakonisht në qafën e njëra-tjetrës për shkak të akuzave për përhapjen e thashethemeve. tha Emily Simpson Heather Dubrow veshja e saj me rrëshqitje e bënte të dukej si një trajner balene. Ndërkohë, Heather i tha Emily-t se ajo dukej si zoti Snuffleupagus disa episode më vonë. Ka qenë shumë.

Megjithatë, një gjë që i ka bashkuar pothuajse të gjithë ishte që Heather dhe Dr. Terry Dubrow shitën fshehurazi rezidencën e tyre gjigante për 55 milionë dollarë. Ka qenë disi të gjithë kundër Heather që atëherë. Gratë e tjera u ndjenë të zhgënjyera që nuk e morën vesh për shitjen derisa ajo kishte përfunduar, duke u dhënë atyre të gjithë ndjenjën se Heather nuk u besonte atyre për të mbajtur të qetë transaksionin e bllokuar nga NDA. Megjithëse është e paqartë nëse pasojat e shitjes së rezidencës ishin katalizatori, një vrojtim për RHOC të javës së ardhshme tregon se Heather po largohet nga shfaqja.

“Whooping it up” zuri vendin e pasëm për grindjet në Meksikë

Episodi i fundit, ne pamë Vicki Gunvalson duke mbërritur në Meksikë, duke u shfaqur në derën e Tamra dhe Shannon dhe duke lëshuar një tingull demonik nga fytyra e saj për të cilin sinqerisht jam ende i tmerruar. Megjithatë, “Très Amigas” (ose “Abuelas”, nëse pyet Gina) e hëngri atë. Dukej sikur zhurma ishte gati të fillonte.

Megjithatë, vrojtimi paraprak për javën e ardhshme tregon zhurmë minimale dhe së shpejti lundrimi me vela kalon në të bërtitur gjatë vakteve. Klipi kap Jenn duke kërkuar qartësi dhe autenticitet, Vicki duke rrahur Jenn për përfundimin e martesës së saj pavarësisht se kishte pesë fëmijë dhe Tamra duke përdorur tepër zërin e saj bërtitës – sigurisht.

Më pas, sekondat e fundit tregojnë Emily-n që vjen sërish për Heather-in, gjë që mund të jetë një nxitje për atë që do të vijë më pas: Heather deklaron: “Kam mbaruar me shfaqjen! Jam jasht.”

Ne të paktën e dimë se Heather e përmbushi detyrimin e saj për të marrë pjesë në ribashkimin e sezonit të 17-të që kur u publikua tabela e vendeve. Por, siç u tall me Terry, Dubrows tani kanë para të “f*k të gjithëve që keni njohur ndonjëherë”. Heather nuk ka nevojë për shfaqjen; pyetja është, a mund të heqë dorë ndonjëherë nga vëmendja? Gjithmonë ka Beverly Hills!

Do të shohim nëse Heather do ta përballojë kërcënimin e saj të mërkurën e ardhshme, 20 shtator në orën 8/7c.