Heather Dubrow kthehet në Shade të Vicki Gunvalson

Klea

Heather Dubrow kthehet në Shade të Vicki Gunvalson

Ylli i Real Housewives of Orange County Heather Dubrow kaloi një sezon shkëmbor të 17-të. Vicki Gunvalson ishte kthyer si mik i kastit. Epo, disi. Ajo vërtetoi se nuk është vërtet shoqja e Heather.

Pantallonat Fancy u hutuan nga zakoni i Vickit për të qenë i sjellshëm me të personalisht, por duke e përplasur atë në intervista. Heather do të preferonte që Vicki të mos pretendonte të ishte shoqja e saj nëse ajo po mashtron. Prisni – Vicki është e rreme për diçka? Mund të më duhet të shtrihem për një moment dhe të shërohem.

Epo, Vicki u kthye përsëri në të. Ajo thuhet se ka dhënë një intervistë ku ka kundërshtuar Heather. Dhe këtë herë, Heather ia ktheu duart.

Heather ka një arsye bindëse për të qenë në shfaqje

Heather foli me gazetarin Ricky Cornish. Ricky ndau intervistën në TikTok. “Faleminderit për atë që po bëni sepse mendoj se po hapni shumë mendje atje,” i tha Ricky Heather. Sigurisht, ai po fliste për familjen e saj.

“E dini çfarë, unë vërtet vlerësoj që e theksoni këtë sepse Vicki Gunvalson po jepte një intervistë një ditë tjetër. Nuk e kuptoj vërtet këtë. Ajo dhe unë gjithmonë shkojmë shumë mirë”, tha Heather. “Dhe unë gjithmonë them gjëra të mira për të. Sa herë që jep një intervistë, ajo thotë diçka të pahijshme.”

Ajo vazhdoi, “Dhe kishte shumë pëlqime, ‘Pse u kthye në shfaqje? Ajo ka nevojë për vëmendje. E dini, sepse nuk është për paratë padyshim.” Uau. Xheloze, Viki?

“Dhe ishte sikur, nëse do të dëgjonit ndonjë nga intervistat e mia, do ta dinit se … me këtë platformë të mahnitshme, unë shpresoj të filloj biseda në familjet e njerëzve të tjerë,” shpjegoi Heather. “Dhe ti e di çfarë, Ricky, sikur ndihem sikur kemi bërë fillimet e një pune të mirë me këtë dhe për të vazhduar të tregojmë se si duket familja jonë normale.” Aktorja shtoi: “Dhe shpresoj të ndihmoj familjet e tjera, për mua, ky është qëllimi.”

Heather dhe burri i saj, Dr. Terry Dubrow, kanë katër fëmijë. Vajza e tyre e madhe, Max Dubrow, doli si biseksuale. Një vit më vonë, vajza e tyre, Kat Dubrow, doli si lezbike. Së fundmi çifti ka ndryshuar gjininë në certifikatën e lindjes së djalit të tyre 12-vjeçar, Ace Dubrow. Në mars 2023, Heather tregoi se Ace ishte transgjinor.

Askush nuk mund të thotë se Heather dhe Terry nuk i duan dhe nuk i mbështesin fëmijët e tyre pa kushte. Më pëlqen që Heather është në një mision për të përdorur RHOC për të treguar se sa normale është familja e tyre. Shpresoj që ajo të kthehet sezonin e ardhshëm dhe të vazhdojë të ndihmojë në edukimin e të tjerëve.

Pjesa 1 e ribashkimit Real Housewives of Orange County transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.