Heather Dubrow bëhet e vërtetë për unazën e saj të madhe të fejesës

Klea

Heather Dubrow bëhet e vërtetë për unazën e saj të madhe të fejesës

Ndërsa në tapetin e kuq në BravoCon, Heather Dubrow ndaloi për një bisedë me bashkëshortin e saj, Terry Dubrow, pranë saj dhe ndezi unazën e saj të mrekullueshme gjigante të fejesës për kamerat, duke ndarë historinë se si guri i gazuar përfundoi në gishtin e saj.

Nuk është thuajse për t’u habitur që Heather kishte një fjalë në mënyrën se si u zgjodh unaza e saj. Ajo nuk duket si tipi që pëlqen surprizat dhe sigurisht që nuk do të rrinte duarkryq nëse Terry do të zgjidhte një unazë që nuk i përshtatet stilit të saj apo nuk i plotëson pritshmëritë e saj.

Një partneritet

Unaza në fjalë është një diamant mahnitës ovale i vendosur në një brez pafundësi diamanti, dhe djali e bën atë të shkëlqejë. Mund të kishte qenë lehtësisht afërsisht pesë karat.

Kur u pyet nëse ajo kishte ndonjë fjalë se sa e bukur ishte unaza e saj, Heather derdhi çajin.

“Ne e bëmë atë së bashku,” tha ajo, një deklaratë me të cilën Terry u pajtua menjëherë. “Nuk ka surpriza këtu,” shtoi ai.

“Jo, më vjen keq nëse mund të jemi të vërtetë për një sekondë,” sqaroi Heather. “Askush nuk po blen një makinë, një shtëpi apo një bizhuteri që është tepër e shtrenjtë. Ne jemi një partneritet, gjithmonë kemi qenë, gjithmonë do të jetë.”

Terry e mbështeti atë. Duket se nuk ka surpriza ekstravagante në familjen Dubrow.

Megjithatë, për t’i dhënë fund deklaratës së saj, Heather i thirri krijuesit të unazës me dashuri: “Martin Katz e vrau”, ndërsa ajo mbajti dorën për një shfaqje të fundit me shkëlqim.

Komentet lavdëruan vendimin e saj dhe Terry për të bërë blerje të mëdha së bashku. Një komentues tha: “Gjithmonë të punosh së bashku dhe të marrësh vendime së bashku është shumë e rëndësishme në një martesë.”

“Ju të dy jeni të mrekullueshëm. Qëndroni të vërtetë! Duaje atë!”