Hayley Erbert mund të kthehet në turne kërcimi pas operacionit në tru

Klea

Hayley Erbert mund të kthehet në turne kërcimi pas operacionit në tru

Gruaja e gjyqtarit të Dancing with the Stars, Derek Hough, Hajli Erbert, pësoi një urgjencë mjekësore në dhjetor 2023. Gjatë një shfaqjeje të turneut të tyre Symphony of Dance, Hayley u çorientua. Derek shpjegoi se Hayley ishte “diagnostikuar me një hematomë kraniale nga një enë gjaku e plasur dhe kërkonte një kraniektomi urgjente”. Gjatë asaj procedure kirurgjikale, një pjesë e kafkës së pacientit hiqet për të lehtësuar presionin në tru.

Gruaja e Derek bëri një procedurë të dytë kirurgjikale. Ky operacion rivendosi pjesën e humbur të kafkës së saj. Në shkurt 2024, Derek dha një përditësim mbi shëndetin e Hayley. “Kur u martova me të, e dija se ajo ishte e fortë, por me të vërtetë nuk e kuptoja se sa e fortë ishte me të vërtetë deri më tani. Unë jam thjesht, me të vërtetë kam frikë nga ajo çdo ditë, “tha Derek. “Ajo është me të vërtetë një mrekulli dhe unë nuk e flas lehtë këtë fjalë, por ajo me të vërtetë është.”

Derek dhe Hayley gjithashtu i mbanin të përditësuar ndjekësit e tyre me përparimin e saj. “Deri më sot, unë kam ende ditë vërtet të mira dhe kam ditë shumë të këqija – emocionalisht dhe fizikisht ndonjëherë – por jam duke bërë shumë më mirë çdo ditë”, ndau Hayley përmes një videoje në Instagram. Ajo gjithashtu falënderoi të gjithë për të gjitha mendimet dhe lutjet e tyre pozitive.

Derek ndau kur mendoi se Hayley mund të rifillonte të kërcente

Derek foli me E! Lajmet për “mundësinë e fortë” të kthimit të Hayley në turneun e tyre. “Ka një mundësi, me të vërtetë ekziston,” u tha Derek pritësve Keltie Knight dhe Jason Sylvester. Derek ndau gjithashtu disa nga historia romantike e çiftit. “Dhe ne në fakt u takuam duke kërcyer në skenë në turne. Puthja jonë e parë ishte në skenë në turne”, tha ai. “Ne ishim në turne vitin e kaluar për herë të parë si çift i martuar dhe tani kjo, duke u kthyer jashtë, ka një kuptim dhe tension krejtësisht të ndryshëm.”

Ai vazhdoi, “Pothuajse duhet ta riemëroj turneun në Turne të Mrekullisë ose diçka tjetër, sepse nëse ka një moment kur ajo është me ne dhe na bashkohet në skenë”, tha Derek, “do të jetë jashtëzakonisht e veçantë. Unë as nuk e di se si do ta kaloj. Unë jam një djalë emocional”, shtoi gjyqtari i DWTS.

Ekipi i Reality Tea vazhdon t’i dërgojë urimet më të mira Hayley-t teksa ajo vazhdon shërimin e saj.