Shfaqjet më të mira televizive të realitetit për t'u parë në prill 2024

Klea

Hannah Fouch 'dashuron' duke u krahasuar me 'ikonën' Stassi Schroeder

Seriali më i ri i realitetit të Lisa Vanderpump në vendin e punës Vilë Vanderpump ndodhet në një vilë franceze. Stafi i saj është zgjedhur me dorë për t'i shërbyer klientelës së nivelit të lartë. Por mund të jeni i sigurt se do të ketë shumë dramë marrëdhëniesh, e ngjashme me atë që ndodh në Rregullat e Vanderpump.

Ndërsa ditët e Stassi Shrëder dhe romanca e trazuar e Jax Taylor ka kaluar shumë kohë, ka një dyshe të re dramatike në qytet. Hannah Fouch dhe Marciano Brunette ishin në lidhje për tre vjet, por u ndanë kur Marciano mashtroi. Ata mbeten të kyçur në një marrëdhënie të pandërprerë e cila lejon lidhjen e rastësishme. Por Hannah pranon se ka “ende një faktor xhelozie” mes tyre.

Ngjashmëritë me Jax dhe Stassi nga ditët e para të Pump Rules janë vërejtur, por fëmijët e rinj nuk e kanë problem krahasimin. “Më pëlqen që po krahasohemi me Stassin dhe Jax,” pranoi Hannah përpara premierës së shfaqjes. Unë mendoj se Stassi është një ikonë dhe mendoj se ajo është e mrekullueshme.”

Stassi 2.0

Ndërsa ajo është krenare që krahasohet me VPR OG, Hannah vuri në dukje se marrëdhënia e saj dhe Marciano nuk është e njëjtë me atë të Stassi-t dhe Jax-it, të cilët ishin në lidhje kur Pump Rules debutoi.

“[Marciano] dhe unë kam qenë së bashku pa pushim për katër vjet,” tha ajo për Decider. “Ndjehem sikur marrëdhënia jonë është pak më ndryshe se e tyre. Por po, dua të them, mund të kuptoja pse njerëzit na krahasojnë me Jax dhe Stassi, sepse unë e quaj atë siç e shoh unë, dhe po ashtu edhe ai… [And] ai ndonjëherë bën zgjedhje të këqija.”

I punësuar si serveri kryesor i kështjellës, Marciano ra dakord se ka “shumë tendenca që ne të dy kemi dhe do t'i shihni [parallels] nga shfaqja e tyre tek e jona.”

Duke pranuar se Hannah është “bleta mbretëreshë” e stafit të kështjellës, “Unë jam, ju e dini, njeriu nr. 1 në grup, mendoj,” bëri shaka ai, duke i bërë jehonë Jax. “[But] Marrëdhënia jonë është gjithashtu shumë e ndryshme, siç tha ajo.”

“Ne jemi në rregull me krahasimet … tani për tani,” tha serveri veteran i Vegas.

Tre episodet e para të Vanderpump Villa aktualisht po transmetohen në Hulu. Episodet e reja bien çdo të hënë.