Gypsy Rose njofton shtatzëninë ndërsa përplas nënën e vrarë: "Dua të jem gjithçka që nëna ime nuk ishte"

Klea

Gypsy Rose njofton shtatzëninë ndërsa përplas nënën e vrarë: “Dua të jem gjithçka që nëna ime nuk ishte”

Gypsy Rose njofton shtatzëninë ndërsa përplas nënën e vrarë: “Dua të jem gjithçka që nëna ime nuk ishte”

Cigane Rose Blanchard ka njoftuar shtatzëninë e saj duke reflektuar sinqerisht për të kaluarën e saj, duke shprehur dëshirën për të ripërcaktuar mëmësinë në dritën e historisë së saj të trazuar.

Roza cigane

Të martën, më 9 korrik, Gypsy Rose: Jeta Pas Lockup Ylli, 32 vjeç, ndau lajmin e gëzueshëm të shtatzënisë së saj me të dashurin Ken Urker, 31. Në një video të përzemërt të titulluar “Unë jam shtatzënë, udhëtimi im deri tani” në kanalin e saj në YouTube, Blancharde cila u bë e njohur për përfshirjen e saj në vrasjen e nënës së saj Dee Dee në vitin 2015, shprehu emocionet e saj për mëmësinë e afërt.

“Unë jam 11 javë shtatzënë” Blanchard zbulohet me lot në video. “Të gjitha gjërat që kam dashur nga një nënë, dua t’i jap këtij foshnja.” E vendosur për të thyer ciklin e së kaluarës së saj të trazuar, ajo shtoi: “Tani jam nënë, jam e lumtur dhe thjesht dua të jem një nënë e mirë për fëmijën tim. Unë dua të jem gjithçka që nëna ime nuk ishte.”

Roza cigane

Duke reflektuar në udhëtimin e saj drejt amësisë, u hap emocionalisht për prejardhjen e saj dhe të të dashurit Ken Urker. Në një video të përzemërt të titulluar “Unë jam shtatzënë, udhëtimi im deri tani” në kanalin e saj në YouTube, Gypsy Rose: Jeta Pas Lockup Ylli, 32 vjeç, tregoi se ajo dhe Urker, 31 vjeç, kanë përjetuar sfida me dinamikën e tyre familjare.

“Unë u rrita pa baba, pak a shumë, dhe ai u rrit në një familje ku, e dini, prindërit e tij u divorcuan.” Blanchard u zbulua me lot. “Unë mendoj se ne të dy jemi dakord që asnjëri prej nesh nuk dëshiron që fëmija ynë të jetë në një situatë të tillë.” Pavarësisht të kaluarës së tyre, Blanchard shprehu një përkushtim të palëkundur për të përballuar sfidat e jetës së bashku me Urkerin. “Me këtë thënë, nuk ka rëndësi se çfarë kalojmë, ai dhe unë. Çfarëdo që të përballemi, do ta përballojmë së bashku,” pohoi ajo.

Cigane Rose Blanchard

Ajo përfundoi me një notë shpresëdhënëse, duke theksuar unitetin që ndajnë tani ndërsa nisin këtë kapitull të ri së bashku. “Ne jemi një familje tani” Blanchard shtuar me një ndjenjë pritjeje për të ardhmen.

Cigane Rose Blanchard adresoi me guxim shqetësimet e ndjekësve të saj për gatishmërinë e saj për mëmësi në një video të sinqertë të postuar në kanalin e saj në YouTube. Ajo pranoi dyshimet që disa mund të kenë, duke thënë: “Unë e di se do të ketë njerëz që do të ndihen sikur nuk jam gati të bëhem nënë,” dhe shtoi: “Unë nuk e di nëse dikush është vërtet gati të bëhet një nënë. nënë.”

Cigane Rose Blanchard

Duke folur për shtatzëninë e saj të papritur, Blanchard ndau lajmin e gëzueshëm në fillim të videos, duke deklaruar: “E di që thashethemet po qarkullojnë për një kohë të gjatë dhe jam i lumtur të njoftoj se jam 11 javë shtatzënë.” Ajo e emocionuar zbuloi se ajo dhe i dashuri Ken Urker, 31 vjeç, janë në pritje të fëmijës së tyre të parë së bashku në janar 2025.

Cigane Rose Blanchard

“Kjo nuk ishte planifikuar fare, ishte krejtësisht e papritur.” Blanchard pranoi, “por ne të dy jemi shumë të emocionuar për të ndërmarrë këtë udhëtim të ri të prindërimit.”

Shtypni play më poshtë për të parë:

e Blanchard-it Njoftimi shënon një hap të rëndësishëm përpara në jetën e saj, pas disa vitesh vështirësish dhe sfidash ligjore pas përfshirjes së saj në vrasjen e nënës së saj në vitin 2015, Dee Dee Blanchard.