Gypsy Rose Blanchard

Klea

Gypsy Rose Blanchard pretendon abuzim seksual në fëmijëri nga gjyshi duke filluar në moshën 4 vjeçare

Gypsy Rose Blanchard pretendon abuzim seksual në fëmijëri nga gjyshi duke filluar në moshën 4 vjeçare

Cigane Rose Blanchard do të tregojë historinë e jetës së saj në serialin e ardhshëm Lifetime, Rrëfimet e burgut të Ciganit Rose Blanchard. 32-vjeçarja akuzon gjyshin e saj se e ka abuzuar seksualisht si fëmijë në dokumentarin e ardhshëm.

Gjyshja Cigane Rose Blanchard

Blanchard tha për People se po thyente heshtjen e saj, në një intervistë të publikuar më 3 janar. Ajo pretendoi se ishte ngacmuar si fëmijë nga gjyshi i saj. Klod Pitre.

Cigane Rose Blanchard

Blanchard u lirua nga burgu më 28 dhjetor, pasi kreu tetë vjet për rolin e saj në vrasjen e nënës së saj, Dee Dee Blanchard.

“Kam arritur në një pikë ku mund të qëndroj në këmbët e mia dhe të them, kjo më ndodhi mua dhe nuk do ta lë më të ndikojë tek unë.” Blanchard tha për gazetën. “Dhe kjo është arsyeja pse unë po flas për të tani. Dhe unë mendoj për mua, duke bërë të ditur se kjo ka ndodhur mund ta pengojë atë të bëjë të njëjtën gjë me një anëtar tjetër të familjes ose një fëmijë tjetër ose një person tjetër, sepse ai është ende gjallë.

Cigane Rose Blanchard

Pitre mohuar e Blanchard-it akuzat dhe hodhi përsëri disa akuza shqetësuese të tijat.

“Ajo ishte ajo që po përpiqej të më prekte, dhe unë do të thosha jo, mos e bëj këtë.” Pitre pretendohet në dokumentar. “Ajo filloi ta bënte këtë kur ishte rreth 4 vjeç.”

Cigane Rose Blanchard

Prodhuesit transmetuan e Pitres pretendon të Blanchard, e cila u tha atyre se ajo nuk donte “asgjë të bënte” me gjyshin e saj. Ajo pretendoi se e paralajmëroi nënën e saj, Dee Dee, për abuzimin e supozuar kur ishte 19-vjeçare.

“Unë i tregova plotësisht asaj gjithçka që ndodhi dhe ajo vazhdoi të më njoftojë se ai kishte bërë të njëjtën gjë me të kur ajo ishte gjithashtu fëmijë.” Blanchard pretendohet në intervistë. “Ishte e vështirë për ne që të dy ta kuptonim faktin se të dy ishim abuzuar nga i njëjti person. Dhe mendoj se më bën të pyes veten se çfarë tjetër, çfarë lloj formash të tjera abuzimi ka vuajtur ajo për të cilat unë nuk e di?”

Cigane Rose Blanchard

Blanchard foli për jetën e saj me nënën e saj, e cila pretendoi në mënyrë të rreme se vajza e saj vuante nga sëmundje të shumta të rënda gjatë gjithë fëmijërisë, për shkak të sëmundjes mendore, Munchausen nga Proxy.

Blanchard, e cila u dërgua në spital më shumë se 100 herë gjatë një periudhe prej nëntë vjetësh, iu nënshtrua operacioneve të panevojshme, duke përfshirë operacionet në sy, procedurat gastrointestinale dhe heqjen e gjëndrave të saj të pështymës, siç dokumentohet në dokumentarin e 2017-ës, “Mami e vdekur dhe më e dashura.”

Cigane Rose Blanchard

Blanchard vuri në dukje se komplikimet e lidhura me anestezinë e ngadalësuan rikuperimin e saj pas operacionit të gjëndrës.

“Deri më sot, më ka lënë me efektet anësore të pastrimit të fytit gjatë gjithë kohës.” Blanchard ndarë pas lirimit të saj nga burgu. “Kështu që unë jam gjithmonë, nëse më dëgjoni, kjo është një gjë konstante që kam pasur që atëherë. Dhe kjo i mërzit njerëzit pa fund.”