Gypsy Rose Blanchard

Klea

Gypsy Rose Blanchard PESHDHET që vrau nënën e saj pas lirimit të saj nga burgu

Gypsy Rose Blanchard PESHDHET që vrau nënën e saj pas lirimit të saj nga burgu

Cigane Rose Blanchard së fundmi ka ndarë mendimet e saj për vrasjen e nënës së saj në vitin 2015, Dee Dee Blanchard, teksa i afrohet lirimit nga burgu. Duke reflektuar mbi ngjarjen, Roza cigane u shpreh se ndërsa Dee Dee mund të mos e kishte “merituar”, veprimet e saj ishin kriminale.

“Ajo ishte një grua e sëmurë dhe për fat të keq unë nuk isha mjaftueshëm e arsimuar për ta parë këtë,” tha Blanchard, tani 32 vjeç, për People në një intervistë të fundit. Ajo shtoi, “Ajo e meritonte të ishte këtu ku jam unë, ulur në burg duke bërë kohë për sjellje kriminale”.

Cigane Rose Blanchard

E vendosur për t’u liruar më 28 dhjetor pas tetë vitesh burg, Blanchard mendoi se si mund ta kishte trajtuar ndryshe situatën.

“Nuk e di nëse do të kthehesha kur isha fëmijë dhe do t’u thosha hallave dhe dajave të mia se nuk jam e sëmurë dhe mamaja më sëmur,” tha ajo me People. “Ose nëse do të kthehesha në pikën e asaj bisede me Nick-un [Godejohn] dhe i thuaj: ‘E di çfarë, unë do të shkoj t’i tregoj policisë gjithçka.’ Unë disi luftoj me këtë.”

Cigane Rose Blanchard

Pavarësisht reflektimeve të saj, ajo deklaroi me vendosmëri: “Askush nuk do të më dëgjojë kurrë të them se jam i lumtur që ajo ka vdekur ose jam krenare për atë që kam bërë. Më vjen keq çdo ditë.”

e Blanchard-it historia, e cila u pasqyrua në dokumentarin e HBO-së të vitit 2017 “Mami i vdekur dhe më i dashur” dhe në shfaqjen Hulu të vitit 2019 “The Act”, çoi në pranimin e saj fajtor për vrasjen e nënës së saj në korrik 2016 dhe një dënim pasues me 10 vjet burg. Ajo u lirua me kusht në shtator, duke plotësuar 85 për qind të dënimit të saj.

Cigane Rose Blanchard

I dashuri i saj i atëhershëm, Nicholas Godejohni cili ishte i përfshirë në vrasje, u dënua me burgim të përjetshëm pa lirim me kusht plus 25 vjet në shkurt 2019.

Këtë e zbuloi krimi Dee Dee Blanchard kishte sajuar kushtet mjekësore të së bijës, një rast i Munchausen nga Sindroma Proxy. Cigane kujtoi se si nëna e saj u përpoq t’i detyronte asaj një procedurë tjetër mjekësore të panevojshme, duke çuar në ngjarjet e vrasjes.

Duke reflektuar mbi veprimet e nënës së saj, Roza cigane tha: “Është një udhëtim. Unë jam ende duke u përpjekur vërtet të vij në një vend të faljes për të, për veten dhe situatën.” Pavarësisht gjithçkaje, ajo ruan dashurinë për nënën e saj, duke u përpjekur t’i kuptojë veprimet e saj si diçka që mund të jetë jashtë kontrollit të saj.

Cigane Rose Blanchard

Pas lirimit të saj, Cigane Rose Blanchard është vendosur të ndajë historinë e saj në serialin dokumentar Lifetime “The Prison Confessions of Cigane Rose Blanchard,” premierë më 5 janar 2024.

Pas lirimit të saj nga burgu, Gypsy Rose Blanchard i ka vendosur vetes një qëllim domethënës – ajo shpreson të takojë Taylor Swift dhe beson se e di mundësinë e përsosur për ta bërë këtë të ndodhë.

Roza cigane, e cila po përfundon dënimin me 10 vjet për vrasjen e shkallës së dytë të nënës së saj, Dee Dee, shprehu shpresat e saj për TMZ për realizimin e “Ëndrrave më të Egra” të saj. Ajo dhe burri i saj, Ryan, kanë blerë bileta për ndeshjen e Kansas City Chiefs më 31 dhjetor.

Cigane Rose Blanchard

Me datën e publikimit të caktuar për 28 dhjetor, Cigane është duke pritur me padurim mundësinë e takimit me idhullin e saj në Arrowhead Stadium.

Gypsy e pranoi mundësinë që Taylor Swift të mos ishte e pranishme për të mbështetur të dashurin e saj Travis Kelce në lojë, ka formuluar një plan rezervë. Ajo synon të blejë bileta për Te Taylor Swift koncert në New Orleans, i planifikuar për tetor 2024.

Taylor Swift

Cigane është dukshëm e vendosur në dëshirën e saj për të takuar këngëtaren e njohur, të cilën me admirim i referohet si një “zogël e çuditshme”. Ajo krediton Taylor Swift duke i mësuar asaj për thelbin e fuqisë së vajzës.