Guerdy kritikon Tom Sandoval pas krahasimit të George Floyd

Klea

Guerdy kritikon Tom Sandoval pas krahasimit të George Floyd

Tom Sandoval ka thënë dhe bërë disa budallallëqe, por ky mund ta ketë marrë tortën. Tom e krahasoi Scandoval me vrasjen e George Floyd. Një herë ai e tha atë, Guerdy Abraira nuk u përmbajt në përgjigjen e saj.

Në një intervistë të lëshuar më 20 shkurt, kur u pyet se si mendonte se Scandoval u bë kaq i madh, Tom tha për New York Times, “Unë nuk jam vërtet një historian i kulturës pop, por kam qenë dëshmitar i OJ Simpson dhe George Floyd dhe të gjitha këto. gjëra të mëdha, që është vërtet e çuditshme ta krahasosh këtë me atë, mendoj unë, por a mendoni se në një mënyrë të çuditshme është pak e njëjta gjë?”

Duhet të jetë e vetëkuptueshme, por komentet e yllit të Vanderpump Rules ishin të pamenduara. Një burim i afërt me Sandoval mbrojti qëllimin e tij për ne këtu në Reality Tea, duke thënë: “Ai po e krahasonte skandalin me lajme të tjera kombëtare që bënë tituj të mëdhenj globalisht. Kjo eshte.” Por aktori më i mrekullueshëm i ekipit Real Housewives të Miami nuk po e kishte atë.

Llogaria në Instagram @bravobybetches postoi citimin, duke shkruar, “Tom Sandoval duke bërë këtë krahasim në @nytimes është i Egër”. Postimi mori një përgjigje të shpejtë dhe të zëshme. Katie Maloney komentoi: “Dhe f*ck?” gjithashtu duke shkruar, “Hej Tom Schwartz, ju doni të vini të shpjegoni atë që ai me të vërtetë po përpiqej të thoshte?”

Guerdy gjithashtu iu bashkua seksionit të komenteve, duke shkruar, “Mos respekti…dhe në muajin e historisë së zezë…WOW vetëm plz [shush emoji, zipped-mouth emoji].” Në një koment tjetër, ajo etiketoi Tomin dhe shkroi, “JU LUTEM reflektoni për këtë deklaratë të neveritshme që keni bërë (për sa i përket grindjes së GEORGE FLOYD) veçanërisht në muajin e historisë së zezë dhe kthejeni atë përsëri!! JO OK! Kërkohet falje e menjëhershme zotëri!”

Ajo gjithashtu ka shtuar postimin në rrëfimin e saj, duke shkruar më tej, “A ËSHTË SERIOZ KY DJALI?! Mosrespektimi (për George Floyd) është përtej [mind blowing.] Dhe në muajin e #historisë së zezë.” Guerdy nuk ka munguar me këtë, sidomos në kërkesën për falje.

Komentet e Tom minimizuan vdekjen e George Floyd në një shkallë të pabesueshme, për të mos përmendur revolucionin social që ndodhi si rezultat. Një falje është padyshim në rregull.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në Bravo në 8/7c, ndërsa finalja e sezonit 6 të The Real Housewives of Miami do të shfaqet në Bravo të mërkurën, më 21 shkurt në orën 21:00.