Guerdy Abraira thërret Ana Quincoces

Klea

Guerdy Abraira thërret Ana Quincoces

Guerdy Abraira kishte disa fjalë të zgjedhura për Ana Quincoces pas të parës Amvise të vërteta të Majamit ylli erdhi pas Alexia Nepola.

Shikuesit e sezonit të 6-të të RHOM panë gjakun e keq midis Anës dhe Aleksisë. Me pjesëmarrjen e saj të befasishme në darkën e kastit për Ditën e Nënës, Ana e futi Alexian në histerikë. Dhe duke folur për një Alexia të befasuar, pronari i sallonit ishte krejtësisht i verbër kur Todd Nepola bëri kërkesë për divorc.

Me sa duket, Ana do të kishte pak simpati për Aleksinë në një moment si ky. Fatkeqësisht, lajmet për divorcin erdhën paralelisht me lajmet për një ndryshim të mundshëm të kastit të Miami. Si e tillë, Ana pohoi se divorci ishte i gjithi një mashtrim për një histori. Tani, Guerdy është përgjigjur.

Pse Guerdy mendon se Alexia do ta kishte mbajtur mojiton e saj

Në një vrojtim për podcastin Miss Understood me Rachel Uchitel në Instagram, Guerdy foli për divorcin e Alexia. Pasi përshkroi tronditjen e saj për këtë çështje, Rasheli nxori disa thashetheme. Rachel sugjeroi se Alexia “ishte në bllokun e prerjes, le të themi”. Në përgjigje të sugjerimit se Alexia kishte nevojë për një histori, Guerdy tha shpejt: “Mirë, kjo erdhi nga Ana”.

Ajo i kujtoi Rashelit dhe dëgjuesve të saj se ajo kurrë nuk kishte një problem me Anën. Guerdy e përdori këtë fakt për të theksuar pakënaqësinë e saj me thashethemet. “Ajo që është e drejtë është e drejtë dhe ajo që është e gabuar është e gabuar,” tha ajo. “Nëse ajo do të thoshte, 'Unë e di që kjo është e vërtetë sepse kam prova?' Mirë. [But] ju nuk i hidhni gjërat ashtu. Nuk është bukur.”

Guerdy i quajti më tej fjalët e ish-yllit të RHOM të pajustifikuara, “Sidomos kur ajo nuk është as në kastin e serialit. … Mos ejani për mikun tim pa asnjë arsye.” Ajo ka treguar gjithashtu se edhe ajo ka pasur probleme me Alexian në të kaluarën. Megjithatë, ajo nuk mund të mohonte se Alexia ishte një “bazë” e shfaqjes si në të kaluarën ashtu edhe në të tashmen. Ky mendim nga ana e Guerdy i bëri thashethemet e “bllokut të prerë” shumë më të vështirë për t'u besuar.

Real Housewives of Miami po transmetohet në Peacock.