Guerdy Abraira kërkon falje nga Marcus Jordan pas shpërthimit

Klea

Guerdy Abraira kërkon falje nga Marcus Jordan pas shpërthimit

Guerdy Abraira ka një problem me një nga e Marcus Jordan vërejtje nga ribashkimi i Sezonit 6 të The Real Housewives of Miami. Ribashkimi pa Marcus në krah të Larsa Pippen, duke ofruar mbështetjen e tij emocionale.

Një pjesë e dramës për Larsa dhe Marcus këtë sezon erdhi nga pyetja nëse Michael Jordan e miratoi lidhjen e tyre. Çiftit nuk e pëlqeu mënyra se si anëtarët e kastit të Larsa flisnin për Michael aq shpesh.

Përpara se të fillonte ribashkimi, Marcus u shpreh: “Këto gra nuk do të ishin në gjendje të lanin as enët në shtëpinë tonë, e lëre më të përpiqeshin të futeshin në këtë bisedë. Disa njerëz duhet të qëndrojnë vetëm në korsinë e tyre.” Tani, Guerdy ka vënë dy cent në koment.

Guerdy foli me Page Six, duke shpjeguar pse ajo e gjeti komentin kaq fyes. “Nëse pikë referimi për ne që edhe të hyjmë në shtëpinë e tij është të lajmë enët, kjo thotë shumë. Pra, është disi si, ‘Ti nuk je mjaftueshëm i mirë për të larë enët.’ Dëgjo, nëna ime ishte infermiere, babai im ngiste taksi. Jam krenar për jakën blu [workforce].”

Ajo vazhdoi, “Falënderime për njerëzit që punojnë shumë çdo ditë dhe punojnë për paratë e tyre dhe kjo është gjithçka që do të them për këtë. [Marcus is] një person me fat që kishte një mënyrë jetese të këndshme që nga lindja.” Pavarësisht se kërkoi falje nga Marcus, ajo ishte e gatshme t’i “i jepte atij përfitimin e dyshimit”. Ajo shpresonte se Marcus do të bënte të njëjtën gjë nëse “po e lexonte gabim”.

“Dëgjo, njerëzit thonë gjëra që mund të mos i nënkuptojnë kur nxehen. Njerëzit mund të thonë disa gjëra që nuk i nënkuptojnë kur janë pak të dëshpëruar. Pra, në prapaskenë, padyshim, ata ishin duke u qetësuar, po rrinin jashtë, po pinin Larsa-n, e dini, çfarë është ajo… tekila.” Ajo shtoi, “Pra, ndoshta ai ishte pak i lirshëm dhe kishte një moment të lirshëm.”