Guerdy Abraira i bie ziles së fundit të rrezatimit pasi deklaroi se është pa kancer

Klea

Guerdy Abraira i bie ziles së fundit të rrezatimit pasi deklaroi se është pa kancer

Me gjithë dramën dhe dhimbjen që mund të sigurojë TV realiteti, është e mrekullueshme të marrësh disa lajme të mira. Real Housewives of Miami Sezoni 6 ka treguar pak nga ajo dramë dhe dhimbje zemre në dy episodet e tij të para në vijim Guerdy Abraira.

Në fillim të këtij viti, Guerdy u diagnostikua me kancer gjiri. Ajo ka kronikë një pjesë të mirë të rrugëtimit të saj në rrjetet sociale. Tani shikuesit mund ta shohin luftën e saj përmes objektivit të emisionit. Edhe pse ajo e trajtoi diagnozën e saj si një mbretëreshë dhe një luftëtare, emocionet ende ishin të larta.

Kjo është arsyeja pse ishte një gëzim për të të konfirmonte në BravoCon 2023 se ishte zyrtarisht pa kancer. Këtë javë, disa fansa morën një vështrim shtesë në rrugën drejt të qenit pa kancer nëpërmjet TikTok.

Guerdy e di “si t’i bie ziles”

Llogaria e tifozëve të TikTok queensofbravo postoi një video më 8 nëntor, duke treguar Guerdy në atë që dukej të ishte një qendër trajtimi që qëndronte pranë një zile. Një infermiere jashtë kamerës e udhëzoi atë që “të binte anash”, për të cilën Guerdy tha: “Oh, unë di si t’i bie ziles”. Me këtë, ajo i dha një unazë të përzemërt ndërsa të gjithë në dhomë brohorisnin.

Komentuesit në TikTok u gëzuan shumë nga videoja pasi të gjithë shprehën mbështetjen e tyre për Amvise. “Shumë i lumtur për ty Guerdy!” shkroi një. “Kjo do të thotë bota.” Të gjithë ishin në gjendje të shprehnin lumturinë dhe urimet e tyre, me shumë empati me Guerdy për të dashurit e tyre që luftuan gjithashtu me kancerin.

Fundi i trajtimit me rrezatim për Guerdy ishte hera e dytë që ajo ishte në gjendje të binte fitimtar një zile këtë vit. Më 14 shtator, Guerdy ra gjithashtu një zile përpara familjes, miqve dhe stafit të spitalit për të festuar fundin e trajtimit të saj me kimioterapi. Ishte një udhëtim emocional, për të thënë të paktën. Sa mirë është të dish se Guerdy është pa kancer.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në orën 21:00 ET në Bravo.