Wendy Williams

Klea

Guardian For Wendy Williams paraqet një padi urgjente për të ndaluar transmetimin e dokumentarit ‘Lifetime’

Guardian For Wendy Williams paraqet një padi urgjente për të ndaluar transmetimin e dokumentarit ‘Lifetime’

Sipas dokumenteve të gjykatës, Sabrina Morrissey, Wendy Williams‘ kujdestari i përkohshëm, ngriti një padi të mbyllur kundër rrjetit Lifetime në fillim të kësaj jave.

Ndërsa detajet e padisë mbeten të mbyllura, duket se Morrissey po kërkon një masë ndalimi të përkohshëm dhe një urdhër për të treguar shkakun e një urdhri.

Wendy Williams

Megjithëse arsyeja e saktë e padisë mbetet e paqartë, paraqitja e një urdhri ndalimi sugjeron një qëllim të mundshëm për të ndaluar publikimin e dokumentarit ose ndonjë projekti të lidhur.

Wendy Williams

Dokumentet gjyqësore u dorëzuan pak para premierës së dokumentarit “Where is Wendy Williams”, i cili Williams ekzekutive prodhuar. E planifikuar të transmetohet të shtunën, koha e paraqitjes ngre pyetje në lidhje me ndikimin e saj të mundshëm në publikimin e dokumentarit.

Wendy Williams

Një seancë dëgjimore është caktuar për javën në vijim për të përcaktuar nëse dokumentet duhet të mbeten të vulosura. Megjithatë, duke marrë parasysh publikimin e afërt të dokumentarit, një gjyqtar mund të përshpejtojë procesin e vendimmarrjes përpara seancës së caktuar.

Wendy Williams

Në fillim të këtij muaji, u zbulua traileri për dokumentarin, duke u ofruar fansave një vështrim të kthjellët mbi sfidat me të cilat përballet prezantuesja e njohur e talk show-t ndërsa ajo përballet me alkoolizmin dhe vështirësitë financiare nën mbikëqyrjen e një kujdestari. Në pamje, 59-vjeçari deklaron sinqerisht: “Nuk kam para”. Menjëherë pas publikimit të tij, Lifetime hoqi nga qarkullimi trailerin.

Wendy Williams

Djali i Williams, Kevin Hunter Jr., dhe motra e saj, Wanda, u shfaqën gjithashtu në dokumentar, me Kevin që pretendon se kujdestari i saj i caktuar nga gjykata nuk ka arritur të mbrojë siç duhet nënën e tij. “Ata e morën atë nga ne,” pohoi ai.

Wendy Williams

Njoftimi i dosjes ligjore pasoi gjithashtu nga afër pas diagnozës së Wendy Williams për çmenduri frontotemporale dhe afazi.

“Siç janë të vetëdijshëm fansat e Wendy, në të kaluarën ajo ka qenë e hapur me publikun në lidhje me betejat e saj mjekësore me sëmundjen e Graves dhe Lymphedema, si dhe sfida të tjera të rëndësishme që lidhen me shëndetin e saj”, shkroi ekipi i saj në një njoftim për shtyp të enjten.

Wendy Williams

Sipas deklaratës, prezantuesja e “Wendy Williams Show” shkoi për të bërë testimin vitin e kaluar pasi vuri re probleme të kujtesës dhe të folurit që e shtynë atë të vepronte “në mënyrë të çrregullt”.

“Marrja e një diagnoze i ka mundësuar Wendy-t të marrë kujdesin mjekësor që ajo kërkon”, thuhet në deklaratë.

Demenca frontotemporale (FTD) përfshin një sërë çrregullimesh që rezultojnë nga degjenerimi i qelizave nervore në lobet frontale dhe të përkohshme të trurit, siç shpjegohet nga Johns Hopkins Medicine. Kjo gjendje mund të shfaqet në mënyra të ndryshme, duke ndikuar në sjelljen, personalitetin, gjuhën dhe funksionet motorike.

Wendy Williams

Në një njoftim për shtyp, ekipi i Williams deklaroi, “Vendimi për të ndarë këtë lajm ishte i vështirë dhe u mor pas shqyrtimit të kujdesshëm, jo ​​vetëm për të mbrojtur mirëkuptimin dhe dhembshurinë për Wendy, por për të rritur ndërgjegjësimin rreth afazisë dhe demencës frontotemporale dhe për të mbështetur mijëra të tjerët përballen me rrethana të ngjashme.”

Menjëherë pas daljes së lajmit, mbesa e Williams, Alex Finnie, u shfaq në “The View”, duke ofruar njohuri për gjendjen e tezes së saj. Ajo përmendi se pavarësisht diagnozës, Williams “tingëllon vërtet mirë” dhe është ende i aftë të përfshihet në “biseda të plota”.