Gruaja e Derek Hough, Hayley Erbert, mbetet e shtruar në spital

Klea

Gruaja e Derek Hough, Hayley Erbert, mbetet e shtruar në spital

Duke kërcyer me yjet prezantuesi Alfonso Ribeiro po dërgon dashuri dhe lutje për miqtë e tij Derek Hough dhe Hajli Erbert. Më 11 dhjetor, Alfonso postoi një foto në Instagram të çiftit në ditën e tyre të dasmës në gusht 2023. Ai u kërkoi ndjekësve të tij që të luten për ta, pasi Hayley mbetet në spital. “Ju lutemi dërgoni lutjet tuaja tek @hayley.erbert dhe @derekhough dhe familja,” shkroi ish-konkurrenti i DWTS. “Ata janë gjithçka për mua dhe familjen tonë. Vendos dashurinë në zemrën tënde dhe dërgoju atyre.”

Më 7 dhjetor, Derek publikoi lajmin e zymtë se gruaja e tij prej më pak se katër muajsh ishte në spital. “Në fund të performancës së turneut të mbrëmshëm në Uashington, DC,” shkroi ai në Instagram, “gruaja ime Hayley u çorientua dhe u dërgua në spital. Ajo u diagnostikua me një hematomë kraniale nga plasja e një ene gjaku dhe kërkoi një kraniektomi urgjente. Ajo është në gjendje stabile.”

Të nesërmen, ai postoi një përditësim dhe shprehu vlerësimin e tij për derdhjen e urimeve të mira. “Fjalët nuk mund të shprehin se sa mirënjohës dhe mirënjohës jemi për mbështetjen dhe dashurinë që na keni dhënë”, shkroi gjyqtari i DWTS.

Frymëzuar nga “forca” dhe “rezistenca” e saj

“Forca dhe qëndrueshmëria e saj” e Hayley kanë qenë gjithmonë një frymëzim për Derek, por edhe më shumë në ditët e fundit. “Ajo tani është në rrugën e gjatë të rikuperimit”, shkroi ai në Instagram. Çifti ishte në mes të turneut të tyre Symphony of Dance kur Hayley u sëmur papritur.

“Mirëdashja që na është treguar në këtë kohë tepër të pamatshme dhe që na ndryshon jetën është e pamatshme,” shkroi të premten ish-profesionisti i DWTS, tani gjyqtari. “Ofertat e ndihmës që janë derdhur kanë qenë kaq modeste dhe të vlerësuara. Shpresa jonë është që si familje, ne disi dhe disi ta paguajmë atë përpara.”

Derek shprehu vlerësimin e tij për “përgjigjësit e parë dhe personelin mjekësor që janë kujdesur dhe vazhdojnë të kujdesen për të”. Ai përfundoi me një lutje për “lutje dhe pozitivitet gjatë kësaj kohe”.

Mesazhet e dashurisë dhe mbështetjes vërshuan në seksionin e komenteve. Anëtarët e kaluar dhe të tanishëm të familjes DWTS, duke përfshirë Peta Murgatroyd, Jenna Johnson, Allison Holker dhe Harry Jowsey, ofruan shpresa për një shërim të shpejtë.

JU LUTEM NDIHUR TË LIRË TË NDANI SHPRESAT TUAJA PËR RIKURIMIN E PLOTË DHE TË SHPEJTË TË HAYLEY-t NË SEKSIONIN E KOMENTEVE MË POSHTË.