Lisa Hochstein

Klea

Grindja e Lizës dhe Lenny Hochstein nxehet mbi sendet shtëpiake!

Grindja e Lizës dhe Lenny Hochstein nxehet mbi sendet shtëpiake!

Saga e vazhdueshme e divorcit mes Lisa Hochstein dhe burrin e saj të larguar Lenny Hochstein ka arritur një nivel të ri të ashpërsisë, tani përqendruar rreth një mosmarrëveshjeje mbi sendet shtëpiake.

Lisa Hochstein

Dokumentet gjyqësore të marra nga Us Weekly të enjten, më 6 qershor, zbuloni zhvillimet e fundit të diskutueshme në ndarjen e tyre shumë të publikuar.

Leni57 vjeç, e ka mohuar me vendosmëri e Lizës pretendon se ai refuzoi t'i rimbursonte shpenzimet e lëvizjes së saj. Në vend të kësaj, ai pohon se ai thjesht kërkoi vërtetimin e pagesës, e cila Lisa dyshohet se nuk ka siguruar.

Lisa Hochstein

“(e Lizës) historia e përpjekjes për të 'mashtruar' (Leni) për çështjet që kanë të bëjnë me financat, është një kërkesë e arsyeshme për të parë vërtetimin e pagesës”, thuhet në dokumentet e gjykatës, duke nxjerrë në pah shqetësimet e tij për transparencën financiare.

Leni's ekipi ligjor ka paraqitur një kundërshtim të detajuar kundër e Lizës pohimet, veçanërisht duke sfiduar veprimet e saj në lidhje me sendet e hequra nga shtëpia e tyre e përbashkët.

Lisa Hochstein

Sipas Leni, Lisa41-vjeçari mori një tavolinë në holl Fendi prej 35,000 dollarësh, bimë të shumta duke përfshirë një pemë të Krishtlindjes dhe shumicën e veprave të artit, duke i lënë atij vetëm një pjesë të pasurisë së tyre origjinale.

Këto zëra, pretendon ai, ishin pjesë e aktiveve të përbashkëta që duhej të ishin ndarë në mënyrë të barabartë.

Lenny Hochstein

Ndër çështjet e diskutueshme, Leni përmendi në mënyrë specifike heqjen e një prodhuesi vafle, një pajisje që ai e konsideron thelbësore për traditën e fundjavës me fëmijët e tyre.

Regjistrimet e tij ligjore sugjerojnë këtë e Lizës veprimet kishin për qëllim prishjen e këtyre rutinave familjare, duke intensifikuar më tej tendosjen emocionale mbi fëmijët e tyre.

Lisa Hochstein

Në përgjigje të këtyre akuzave, Lisa shprehu zhgënjimin dhe pikëllimin e saj për situatën, duke thënë:Leni's veprimet vazhdojnë të më trishtojnë ndërsa vazhdojnë të lëndojnë fëmijët tanë.”

Vërejtjet e saj nënvizojnë koston personale që divorci po merr për familjen e tyre, veçanërisht për fëmijët e tyre të vegjël, të cilët janë kapur në mes të mosmarrëveshjes së hidhur të prindërve të tyre.

Lisa Hochstein

e Lizës avokat, Jordan Davis Modavika peshuar gjithashtu, duke dënuar Leni's veprime si “të pavlera dhe të pabaza”.

Ai theksoi tendosjen e panevojshme që këto beteja ligjore u imponojnë fëmijëve dhe bëri thirrje për një fokus në bashkëprindërimin paqësor.

Lisa Hochstein

“Është dëshpëruese të shohësh pretendime të tilla joserioze që po bëhen, të cilat shërbejnë vetëm për të shqetësuar më tej fëmijët dhe për të komplikuar një situatë tashmë sfiduese.” Jordania deklaruar.

Kjo përplasje e fundit për sendet shtëpiake i shton një tjetër kapitull dramës së vazhdueshme të divorcit mes tyre Lisa dhe Lenii cili zyrtarisht bëri kërkesë për divorc në maj 2022 pas 12 vitesh martesë.

Lisa Hochstein

Lisa konfirmoi se po takohet me një sipërmarrës teknologjik Jody Glidden në shkurt 2023. Lenny Hochsteinnga ana tjetër, u fejua me Katharina Mazepa në korrik 2023, pothuajse një vit pas ndarjes së tij nga gruaja e larguar Lisa Hochstein.