Gretchen Rossi zbulon se çfarë do të duhej për ta bërë atë të kthehet në RHOC

Klea

Gretchen Rossi zbulon se çfarë do të duhej për ta bërë atë të kthehet në RHOC

Çdo ish-anëtar i kastit të përfshirë në Real Housewives Ultimate Girls Trip është i detyruar të pyetet për konsideratat për t’u kthyer në serialet e tyre përkatëse. Ndoshta ndonjë keqardhje për largimin kur ata e bënë këtë, dhe nëse kthimi ishte një opsion.

Në rastin e Gretchen Rossi, ndjenja e saj për shfaqjen është e dokumentuar mirë. Ajo u ndje e viktimizuar nga ish shoqja e aktorëve, Tamra Judge, gjatë mandatit të saj nga viti 2008 deri në 2013 në Amvise të vërteta të Orange Countydhe ka pak gjëra për të thënë në lidhje me shfaqjen dhe mënyrën se si kasti ndiqte partnerin e saj, Slade Smiley.

Kohët e fundit, Gretchen kontaktoi veçanërisht me të renë e sezonit 17, Jennifer Pedranti në mediat sociale për t’u ndjerë për përvojën e saj. Pronarja e studios së yogës duroi një trajtim të ngjashëm si Gretchen pasi Tamra kaloi të gjithë sezonin duke sulmuar të dashurin e saj, Ryan Boyajian.

Gretchen përmend çmimin e saj

Pra, ka pak dyshime se Gretchen do të dëshironte të kthehej. Çështja e vërtetë është për çfarë çmimi? Nëna e një fëmije i dha një përgjigje The Messenger gjatë inaugurimit të Zodiac Ball në Houdini Estate në LA më 28 shtator.

“Ata do të duhet të më paguajnë, si miliona dollarë,” tha Gretchen. Heather Dubrow vazhdon të më kërkojë dhe unë them: ‘Mirë, le të më telefonojnë!’

Heather është shoqja e vetme e aktorëve të RHOC me të cilën Gretchen mban lidhje. Dhe pasi Heatherit iu zu pritë gjatë udhëtimit në Meksikë, ajo do të ketë nevojë për dikë që të mësohet.

Duket se ka mjaft shtëpiake Reale që mund të anashkalojnë xhirimet e një sezoni të tërë dhe janë krejtësisht të lumtur që shkojnë në një arratisje luksoze në RHUGT. Gretchen kishte idenë e duhur kur nënshkroi për Sezonin 4 në Marok. Shokët e aktorëve të saj përfshijnë Vicki Gunvalson, një tjetër ish-bashkë yll i cili e shkatërroi Slade ndërsa ishin së bashku në shfaqje.

Ndiqini Real Housewives të Orange County të Mërkurave në 9/8c në Bravo.