Kody Brown

Klea

Gratë Motra: Meri Brown thërret Kody dhe Robyn për Vjedhjen e Pass Coyote nga gratë e tjera

Gratë Motra: Meri Brown thërret Kody dhe Robyn për Vjedhjen e Pass Coyote nga gratë e tjera

e Kody Brown Ish-gratë po kundërshtojnë planin e tij për të ndarë pronën e familjes në Coyote Pass.

Në një shikim paraprak në episodin e së dielës Gratë Motra, Meri Brown ulet me ish-in e saj të ardhshëm dhe gruan e tij të fundit në këmbë, Robyn Brownpër të diskutuar ndërtimin e shtëpive të mundshme në Coyote Pass.

Tifozët e dinë se ka ka qenë biseda e rregullt për ndërtimin në pronë për vite me rradhë, por shumica nuk janë të bindur për këtë Kodi do të ecë ndonjëherë përpara. e Kodit gruaja e tretë, Kristinadhe gruaja e dytë, Janellemajtas Kodi pasi klani bleu tokën. Meri dhe Kodi’Marrëdhënia e saj ka qenë e ndarë për gati një dekadë.

Kodi u thotë të tjerëve se Kristina i dha atij dhe Robin pjesën e saj të pronës në këmbim të vlerës së shtëpisë që ajo shiti pasi u largua nga familja, në vitin 2021. Kodi shpjegon se ai dhe Robin do të absorbojë e Kristinës aksione, duke u dhënë atyre tetë aksione, duke u larguar Meri me dy aksione dhe Janelle me katër.

“Për shkak të gjërave që kanë ndodhur në familje, unë nuk do t’i jap shortin asnjë gruaje.” Kodi thotë, duke iu referuar e Kristinës komplot.

“Duket se ai tashmë e ka marrë vendimin dhe nuk mendoj se është e drejtë, sepse pavarësisht faktit që ai dhe unë nuk kemi pasur një lidhje, e dini, tetë apo 10 vjet apo sado të kenë kaluar, unë jam ende. një pjesë e familjes dhe unë ende e punoj financiarisht.” Meri tregon kamerat. “Dhe kështu unë meritoj të kem një pjesë të pronës dhe jo vetëm atë që ai vendos se unë jam i denjë.”

Meri vë në dukje mospërputhjen, duke treguar Kodi dhe Robin – “Kjo është thjesht e çuditshme për mua që ju të dy merrni tetë së bashku, katër dhe katër, Janelle merr katër dhe unë marr dy.”

Gratë Motra

Janelle aksionet se ajo i është afruar subjektit të ndarjes së pasurisë Kodi “disa herë.”

“Unë nuk jam shumë i sigurt se si nuk po e ndajmë këtë në mënyrë të barabartë,” Janelle thotë. “Epo, ai thotë, ‘Epo, ju do të merrni akoma katër hektarët tuaj’. Dhe unë them, ‘OK, por ka 14 hektarë’”.

Ajo shton, “Unë mendoj se është koha që ne të kemi një vlerësim të vërtetë dhe të vendosim se cila është vlera dhe çfarë është e drejtë për të katër ne.”

Janelle Brown

Kodi thekson në një spot rrëfimtar se Meri ka një fëmijë, Leon, i njohur më parë si Mariah, ndërsa ai ka tetëmbëdhjetë fëmijë në të katër martesat.

“Doja ta mbaja pjesën me pellgun që të ishte për të gjithë familjen, sepse e gjithë familja e kupton disi këtë Meri nuk dëshiron vërtet – e dini, kjo vjen nga të jetuarit me të – ajo nuk dëshiron vërtet të ndajë burimet.” Kodi pretendimet.

Sezoni 18 është dokumentuar e Merit lufta e brendshme për martesën e saj shpirtërore pa dashuri në vazhdën e Kristina dhe e Janelës daljet. Kodi e bëri të qartë se nuk kishte asnjë shpresë për pajtim pasi kamerat u rrotulluan vitin e kaluar. Në fillim të vitit 2023, Meri dhe Kodi konfirmuan se ata kishin “ndërprerë përgjithmonë” martesën e tyre shpirtërore.

Gratë Motra transmetohet të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.