Robyn Brown

Klea

‘Gratë motra’ Kody dhe Robyn Brown akuzohen për rrezikim të fëmijës së fëmijës së tyre 7-vjeçar

‘Gratë motra’ Kody dhe Robyn Brown akuzohen për rrezikim të fëmijës së fëmijës së tyre 7-vjeçar

Një moment rikthimi i paraqitur në episodin premierë të së dielës Gratë Motra zbarkoi Kody Brown dhe Robyn Brown në ujë të nxehtë me tifozë.

Robyn Brown

Episodi shfaqi një bisedë të tensionuar mes Kodi dhe ish-gruas së tij, Christine Browngjatë së cilës çifti diskutoi se si do të kalonin sezonin e festave për vajzën e tyre të mitur, Vërtet.

Christine Brown

Meri dhe Robyn Brown përshkroi planet e tyre të pushimeve në një skenë të veçantë, e cila përfshinte një rikthim të çiftit që ndanë së bashku Ditën e Falënderimeve të mëparshme. Kodi dhe të Robinit vajza, Ariellau përfshi në flashback-un e festave dhe fansat vunë re se fëmija gati shtatë vjeçar po thithte biberonin.

Ariella Brown

Një fans pyeti: “Pse ky fëmijë i rritur ende mban biberon?”

Një përdorues i dytë thirri – “Po, ende po e shfaq Arit me biberon në rikthimet..”

Robyn Brown

Një i tretë shtoi: “Sa e turpshme! Prindërim jo i mirë.”

Një shikues u mbyt – “Që Robin është në shtëpi dhe gjithashtu ka një dado… a kanë mundur më në fund ta shqyejnë 29-vjeçaren Ari larg saj biberon?”

Fëmijët Robyn Brown

Një tjetër vërejti – “Është Ariella ende duke marrë një biberon? Po, unë jam duke gjykuar çdo gjë Robin ngjitur.”

Kjo nuk ishte hera e parë që fansat e vënë re Ariella duke u kapur për biberonin në kamera.

Një fans i postoi drejtpërdrejt çiftit vitin e kaluar, duke shkruar – @LuvgvsUwngs dhe @realkodybrown 5 vjeç Ari nuk përdor rripin e sigurimit apo sediljen e makinës, dhe ende ka biberon.”

të Robinit aftësitë e prindërimit u thirrën në kohë reale, ndërsa ajo shpjegoi se mirëqenia e fëmijëve të saj ishte prioriteti i saj numër një, ndërsa mendonte t’i bashkohej Kafe familja, në vitin 2010.

Robyn Brown

e Kodit Gruaja e katërt dhe e vetme e mbetur iu referua martesës së saj të mëparshme gjatë episodit të premierës, duke e quajtur atë “një situatë të vështirë”.

Ajo shpjegoi se po kërkonte një “familje të sigurt” për fëmijët e saj.

“Kur u takova e Kodit familja, i pashë që vepronin si një familje… Mendova se ky ishte një vend i sigurt për fëmijët e mi.” Robin tha kamerave.

Robyn Brown

Tifozët iu bashkuan sërish Kafe familja në vazhdën e Kristina‘s dalje, por para Janelle dhe Meri duke ndjekur hapat e saj. Kristina dhe Janelle peshonte se si të Robinit hyrja potencialisht faktorizohet në shkatërrimin përfundimtar të familjes.

Meri tha para kamerave – “Nëse ajo e shihte që ne ishim perfekt, ose të gjithë ishim aktorë vërtet të mirë ose ajo kishte blinda. Une nuk e di. Dhe këtë nuk e them për të qenë i pasjellshëm. Ne, thjesht, nuk ishim perfekt. Por ne ishim mirë.”

Meri Brown

e Kodit gruaja e dytë, Janelle, i bëri jehonë një ndjenje të zakonshme të shikuesit kur ajo vuri në dukje – “Një herë Robin hyri në familje, pati një tronditje dhe nuk e di nëse gjërat u rregulluan përsëri.”

Gratë Motra

Kristina ndaloi së fajësuari Robin për shpërbërjen e familjes, duke komentuar — “U bëmë shumë të ndarë dhe traditat familjare pushuan. Dhe nuk e di dhe nuk po akuzoj Robin të ndalimit të të gjitha traditave familjare. Nuk e di se çfarë ka ndodhur. Unë thjesht e di që ne u bashkuam përsëri pasi një familje ndaloi.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.