Gratë e Vonë Mob Star Mural Big Ang e mbuluar nga qiradhënësi

Klea

Gratë e Vonë Mob Star Mural Big Ang e mbuluar nga qiradhënësi

Askush nuk mund të fshijë Angela “Big Ang” Raiola’s trashëgimi, por një pronar i zemëruar në Staten Island sigurisht që po përpiqet.

Motra e Big Ang, Janine Detore, zotëron një dyqan në Staten Island të quajtur Country Mouse Boutique. Prej vitesh, ekziston një mural gjigant i të ndjerit Gratë e turmës ylli i pikturuar në anë të ndërtesës duke thënë: “Unë nuk jam këtu për një kohë të gjatë, vetëm për një kohë të mirë.”

Sipas TMZ, pronari i dyqanit thjesht e mbuloi me paturpësi muralin. Si mund të suvatosh fytyrën e Big Ang-ut sikur të ishte asgjë? Janine mendon se pronari i saj po hakmerret për qiranë e papaguar.

Nuk ka më murale të Big Ang

Janine tha se drama filloi më herët këtë vjeshtë kur ajo vazhdoi të sëmurej dhe mjekët e saj përcaktuan se ishte helmim nga myku. Ata i thanë që të kontrollonte butikun e saj për myk, kështu që ajo punësoi dikë. Kur ajo ia komunikoi atë informacion pronarit të saj, ai u përgjigj dhe tha: “Thjesht për t’ju njoftuar, kjo [mural] po zbret.” E rastësishme, apo jo?

Me pak paralajmërim, pronari vazhdoi të mbulonte muralin, duke e lënë Janine dhe familjen e saj të shkatërruar. Ajo tha se e gjithë kjo ishte hakmarrëse sepse i detyrohej pronarit të saj një qira të papaguar prej 27,000 dollarësh.

Media foli me pronarin dhe sigurisht, ai kishte një histori krejtësisht të ndryshme. Ai e përshkroi Janine si një qiramarrës të vështirë, duke refuzuar të linte kontraktorët brenda dyqanit për të bërë riparime dhe duke u përpjekur të përfitonte prej tij duke refuzuar të paguante qiranë. Ai tha se e vetmja arsye pse e mbuloi muralin ishte sepse po përgatitej të shesë ndërtesën. Sipas mendimit të tij, Janine po përdor vetëm këtë histori murale për të marrë publicitet.

Ka shumë gishta që po i ndodhin asaj. Pavarësisht se kush e ka fajin, murali është zhdukur. Pagimi i qirasë që i detyrohet nuk do ta kthejë atë. Megjithatë, Janine tha se ajo shpreson që të vendoset një tjetër mural i Big Ang në një vend tjetër në Staten Island. Ndoshta në vend të kësaj ata thjesht duhet të bëjnë një statujë.