Garrison Brown

Klea

Gratë e motrave: Shokët e dhomës së Garrison Brown reflektojnë në momentet e fundit para vdekjes së tij tragjike

Gratë e motrave: Shokët e dhomës së Garrison Brown reflektojnë në momentet e fundit para vdekjes së tij tragjike

Garrison Brown’s Ndërveprimet përfundimtare me shokët e tij në Flagstaff, Arizona u dokumentuan në raportin e policisë, pas vetëvrasjes tragjike të 25-vjeçarit. Garnizonidjali i Kodi dhe Janelle Brownu gjet i vdekur nga një e shtënë e dukshme e vetëshkaktuar më 5 mars. Garnizonit vëlla, Gabegjeti trupin e tij.

Garrison Brown

Sipas Radar Online, oficerët e policisë së Flamurit folën me tre prej tyre Garnizonit shokët e dhomës pasi iu përgjigjën një raportimi për një vdekje brenda banesës. Garnizonit dhoma e gjumit ishte në katin e dytë të shtëpisë.

Kody Brown - Garrison Brown

Raporti zbuloi se shoku i parë i dhomës, i cili ishte “shumë i tronditur”, u tha oficerëve se “dëgjoi Gabrieli duke qarë kështu që doli për të parë se çfarë po ndodhte” ndërsa po përgatitej të dilte nga shtëpia. E kujtoi shoku i dhomës duke dëgjuar një “pop me zë të lartë”, por nuk mund të kujtohej se kur e dëgjoi saktësisht zhurmën. Ai tha se nuk e kishte menduar shumë derisa mësoi për tragjedinë.

Raporti thoshte – “Ai më informoi se nuk dukej si një armë zjarri, dukej sikur dikush i ra diçka. Ai më këshilloi që ata kanë tre mace dhe një qen.”

Garrison Brown

Shoku i dhomës e konfirmoi këtë Garnizoni ishte pronari dhe shoku i tij. Ai tha se Garnizoni “U shfaq mirë” kur ata kaluan rrugët një natë më parë.

“Ai deklaroi se Roberti i përmendi se pinte shumë dhe do ta ndalonte këtë muaj”, thuhej në raport.

Shoku i dhomës shtoi se Garnizoni nuk u shfaqën të dehur kur ndërvepruan për herë të fundit.

Garrison Brown

Një shoku i dytë i dhomës, i cili ishte jashtë qytetit për një martesë kur Garnizoni i mori jetën, u informua nga policia përmes telefonit. Ajo filloi të qante dhe tha se kishte dëgjuar diçka një natë më parë dhe kishte nuhatur tym.

Ajo e zbuloi atë Garnizoni kishte ndarë më parë me të se ai “po luftonte me pirjen dhe depresionin e tij që e rrethonte atë”. Shoku i dhomës shtoi se ata folën për herë të fundit gjatë kohës Garnizoni ishte duke gatuar disa biftekë.

Gratë e motrave - Kody dhe Janelle Brown

Shoku i tretë i dhomës, për të cilin u tha gjithashtu Garnizonit vdekje përmes telefonit, u tha policëve se nuk kishte dëgjuar asgjë një natë më parë.

Janelle zbuloi se ajo dhe Garnizoni kishte dërguar mesazhe përpara dhe mbrapa gjatë mbrëmjes së 4 marsit, por ai përfundimisht pushoi së përgjigjuri. Garnizoni i kishte dërguar më parë një mesazh me tekst një grupi të përfshirë në prodhimin e Gratë Motra, duke shkruar — “Dua të të urrej për ndarjen e kohëve të mira. Por nuk mundem. Më mungojnë këto ditë.”

Garrison Brown

Janelle dhe ish bashkëshorti i saj shpirtëror dhanë një deklaratë të përbashkët në lidhje me humbje shkatërruese, duke shkruar në Instagram – “Kodi dhe jam thellësisht i pikëlluar të njoftoj humbjen e djalit tonë të bukur Robert Garrison Brown. Ai ishte një pikë e ndritshme në jetën e të gjithë atyre që e njihnin. Humbja e tij do të lërë një vrimë kaq të madhe në jetën tonë, saqë na merr frymën.”