Garrison Brown - Robyn Brown

Klea

Gratë e motrave: Kody dhe Robyn akuzohen për fajësimin e Janelës për vdekjen e Garrison Brown!

Gratë e motrave: Kody dhe Robyn akuzohen për fajësimin e Janelës për vdekjen e Garrison Brown!

Në një kthesë befasuese të ngjarjeve, janë shfaqur akuza që sugjerojnë këtë Kodi dhe Robyn Brown mund të jetë duke treguar me gisht Janelle Brown për vdekjen tragjike të djalit të saj, Garrison Brown.

Garrison Brown

Përgjatë 18 sezoneve të serialit realitet të TLC Gratë Motrafansat janë tërhequr në dinamikën e ndërlikuar të e Kody Brown shumë familje, e cila përfshin katër gra dhe 18 fëmijë.

Garrison Brown i vdekur në 25

Në mënyrë tragjike, të martën u shfaqën një lajm rrëqethës në lidhje me Janelle dhe e Kodit Djali 25 vjeç, Garrison Brown, të cilën e ndan me ish-bashkëshorten Janelle Brown. Sipas TMZ, vdekja e Garrison duket të jetë rezultat i vetëvrasjes.

Robert Garrison Brown

Shkaku i vdekjes së Garrison Brown

Autoritetet informuan mediumin se Garnizoni u zbulua i vdekur në shtëpinë e tij, me sa duket kishte pësuar një plagë të vetëshkaktuar me armë zjarri. Vëllai i tij më i vogël, Gabriel, 22 vjeç, ishte ai që bëri zbulimin shkatërrues.

Robert Garrison Brown

Garnizoni sfidoi babanë e tij

Lajmet e Garnizonit kalimi ka ikur Gratë Motra fansat e tronditur dhe të shkatërruar. I njohur për natyrën e tij me vullnet të fortë dhe sjelljen e nivelit të lartë, Garnizoni nuk kishte frikë të sfidonte babanë e tij, Kody Brownveçanërisht gjatë pandemisë dhe më gjerë.

Garrison Brown

Në vitin 2021, ai arriti një moment historik duke blerë shtëpinë e tij në Arizona, pranë nënës së tij, Janelle Brown. Ishte një moment krenarie për Garnizonidhe vëllezërit e motrat e tij Gwendlyn dhe Gabrieli madje mendoi të bashkohej me të atje. Megjithatë, tragjikisht, ai plan nuk u realizua kurrë.

Kody thyen heshtjen e tij

Në një deklaratë, Kody Brown theu heshtjen për ngjarjen tragjike, duke shprehur pikëllimin dhe rrënimin për humbjen e të birit. Ai tha: “Ne jemi të thyer për të konfirmuar lajmin se djali ynë i dashur, Garnizoni, ka ndërruar jetë. Familja jonë është e shkatërruar nga kjo ngjarje tragjike dhe kërkojmë privatësi dhe respekt gjatë kësaj kohe të vështirë.”

Lajmet e Garnizonit Kalimi ka tronditur familjen Brown dhe fansat e saj Gratë Motra. Ndërsa e kalojnë këtë humbje të dhimbshme, ata kërkojnë ngushëllim dhe mbështetje nga ata që i rrethojnë.

Marrëdhëniet e tensionuara të Garnizonit me Kody

Në vitet e fundit, të gjitha e Kody Brown gratë përveç Robyn Brown, 45 vjeç, janë larguar nga krahu i tij, duke sjellë përçarje të konsiderueshme brenda familjes. Këto largime kanë rezultuar në marrëdhënie të tensionuara, përfshirë ato me djemtë e tij Garnizoni dhe Gabrieli.

Garrison Brown

Manipulimi i Robyn Brown

Përpara Garnizonit kalimin tragjik, pohoi ai Robin manipuloi situatën e pandemisë COVID-19 për t’u izoluar Kodi dhe t’i japë përparësi marrëdhënies së saj me të, duke e portretizuar veten si viktimë ndërsa fajin ia kalon pjesës tjetër të familjes.

Janelle Brown - Garrison Brown - Robyn Brown

Robyn dhe Kody fajësojnë Janelle

Fansat e emisionit po shprehin mendimet e tyre dhe shumë spekulojnë këtë Kodi dhe Robin mund të fajësojë padrejtësisht Janellën për vdekjen tragjike të djalit të saj. Një fans teorizoi: “Unë garantoj se Kody dhe Robyn po krijojnë një rrëfim që e hedh Janellën nën autobus. Kristina gjithashtu. Zoti na ruajt që ai të pranojë dështimet e tij si baba. Mospërfillja e tij e plotë për vlerën dhe vetëvlerësimin e tyre. Rrahni paqen me Garnizonin e ëmbël të Zotit tonë.”

Janelle Brown - Garrison Brown - Robyn Brown

Fansat e bashkëshorteve të motrës Sound Off

Një tjetër komentoi: “Ndoshta Kodi do të fillojë të kujdeset për shëndetin mendor të kujtdo që nuk përfshin vetëm Robin dhe fëmijët e saj; por e dyshoj seriozisht.”

Janelle Brown

Dikush tjetër ndau, “Më kujtohet Robin duke treguar Kodi do të ishte “e frikshme” nëse Garnizoni & Gabe erdhi në e Merit Natën e Krishtlindjes. une urrej Robin edhe më shumë sot se sa kam bërë 2 ditë më parë. Shpresoj që Kody të reflektojë se si Robin ka shkatërruar familjen e tij dhe marrëdhëniet e tij me / fëmijët e tij tani Garnizoni ka vdekur.”

Gratë Motra

Një shikues i zgjuar vuri në dukje, “Robin tha: “Do të ishte e frikshme nëse Garnizoni & Gabe erdhi në Meri për natën e Krishtlindjes. Ju mbështetët Robin kur ajo tha atë. Pyetja prej miliona dollarësh tani është tani që ajo ju ka larguar nga të gjithë fëmijët TUAJ dhe garnizonet që kanë ikur, a do ta divorconi atë për hir të fëmijëve tuaj të RRITUR?

Gratë Motra

po mendoja nese Kodi do të mendojë se si u trajtua Garnizoni & Gabe. Ai i quajti ata budallenj dhe tha se nuk donte të bënte asgjë me ta. Ai zgjodhi Robin & fëmijët e saj mbi ata djem. Tani ai nuk do të ketë kurrë mundësinë për t’i rregulluar gjërat. Shpresoj që ai të mendojë për këtë çdo ditë.” Një person ka postuar në Twitter.