Sister Wives

Klea

‘Gratë e motrave’ Kody dhe Janelle zbulojnë ndarjet e së kaluarës, ndërsa Janelle rrëzon fyerjet e tij për Christine!

‘Gratë e motrave’ Kody dhe Janelle zbulojnë ndarjet e së kaluarës, ndërsa Janelle rrëzon fyerjet e tij për Christine!

Kodi dhe Janelle Brown takohen ballë për ballë në episodin e së dielës Gratë Motra pas një përleshjeje që çoi në fund të martesës së tyre shpirtërore.

Janelle Brown

Kody Brown ulet me gruan e tij të dytë pasi kaloi pak kohë të ndarë, në një klip paraprak të episodit të ardhshëm. Janelle tregon se ajo dëshiron të mbetet e ndarë, duke u dhënë fansave një vështrim në avancimin e martesës.

Kody Brown

Janelle dhe Kody Brown, të dy 54, kanë njoftuar që atëherë ndarjen e tyre të përhershme, pasi TLC përfundoi xhirimet e sezonit aktual vitin e kaluar.

Vështrimi i fshehtë fillon me Janelle duke folur me producentët për ndjenjën e lënë pas dore brenda marrëdhënies në muajt që nga ajo kohë e Kodit Ndarja e vitit 2021 nga gruaja e tretë, Kristina.

Ajo u thotë kamerave: “Bëhu burrë [and] ndani marrëdhëniet tuaja siç keni për të gjithë martesën tonë pluraliste dhe kushtojini vëmendje këtu.”

Gratë Motra

Pamjet zhvendosen në një restorant dhe Janelle shkurton në ndjekje pas një heshtjeje të vështirë, duke treguar Kodi“Unë mendoj se dua të qëndroj i ndarë tani për tani.”

Kodi, 54, pyet – “Vërtet doni të qëndroni të ndarë?” dhe Janelle përsërit dëshirën e saj për distancë.

Kodi reagon ndaj lajmit në një intervistë personale, duke u thënë kamerave se ai “është i befasuar që ajo nuk dëshiron të përpiqet të pajtohet”.

Ai vazhdon: “Ne jemi ndarë ndoshta dy ose tre herë në të kaluarën. [It] Gjithmonë ndjehej sikur kjo ndodhi sepse ajo nuk mund të menaxhonte marrëdhëniet me gratë e motrave të saj. Unë kurrë nuk u ndjeva sikur kjo kishte mbaruar.”

Janelle Brown

Janelle pranon se ajo ende ka “dashuri” për Kodidhe sugjeron të kërkoni ndihmë nga një këshilltar. Kodi pajtohet, duke vënë në dukje se marrëdhënia e tij me Kristina mund të kishte përfituar nga ndihma profesionale.

Kodi thotë — “Mendoj se është më e drejtë. Kristina thjesht ma hodhi këtë.”

Kody Brown

Kodi ndan se ai ndihej i “refuzuar”, nga të dy Christine, 51, dhe Janellepasi dyshja u mblodhën me fëmijët e tyre gjatë festave të fundvitit. Janelle i kujton atij se ata i festuan Krishtlindjet më parë solo Kodi vë në dukje se ai dëshiron që marrëdhënia e tyre e ndryshuar të trajtohet ndryshe nga mënyra se si ai e lundroi ndarjen e tij Kristina.

Gratë Motra

Kodi shpjegon — “Nuk dua të jem në një vend ku po sillemi sikur asgjë nuk ka ndodhur. Mendoj se në disa mënyra, kjo është ajo që po ndodhte me Kristinën dhe mua.”

“Kur do të kisha biseda me të për marrëdhënien tonë, ishte shumë e pakëndshme për ne,” vazhdon ai. “Megjithatë, ajo u largua me mua duke mbajtur çantën, duke mos e ditur kurrë se do të largohej. Ajo po bënte plane dhe po diskutonte me njerëzit rreth largimit.”

Janelle Brown

Janelle tregon se është “tronditur” nga e Kodit përgjigje ndaj e Kristinës vendim.

“Ai pretendon se ai kurrë nuk e kishte parë këtë të vinte,” shpjegon ajo. “Ai më thotë prej vitesh që nuk e tërhiqte Kristina. Ata kishin vështirësi në martesën e tyre.”

Janelle Brown

Janelle shton me këmbëngulje – “Unë do ta kisha lënë bythën e tij herën e parë që ai ma thoshte këtë.”

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.