Meri Brown

Klea

Gratë e motrave: Kody Brown premton “Gjithmonë të ketë një marrëdhënie” me Merin

Gratë e motrave: Kody Brown premton “Gjithmonë të ketë një marrëdhënie” me Merin

Gratë Motra yll Kody Brown Së fundmi ka folur për marrëdhënien e tij të vazhdueshme me ish-gruan e tij, Meri Brownpas ndarjes së tyre në dhjetor 2022. Çifti, i cili kishte më shumë se dy dekada së bashku, ka vendosur të mbetet miq pavarësisht përfundimit të martesës së tyre.

Meri Brown

Kody Brown54 vjeç, shpjegoi dinamikën e marrëdhënies së tyre në zhvillim, duke u shprehur për People, “Evolucioni i gjithçkaje që ndodhi me Meri dhe unë gjatë 20 viteve të fundit kam pasur një efekt deri ku kemi arritur këtu.” Ai e përshkroi ndarjen e tyre si një “negociim shumë të butë”, bazuar në personalitetet e tyre dhe atë që mund t’i ofronin njëri-tjetrit. Ky vlerësim i sinqertë i çoi ata në përfundimin se duhej të ecnin përpara veçmas Kodi mbetet me shpresë për ruajtjen e një marrëdhënieje miqësore. “Por unë mendoj se realizimi i kësaj na ka sjellë në një vend ku mund të jemi përsëri miq,” tha ai. “Meri dhe unë, besoj, shkoj përpara shumë shpejt – shpresoj – me dashuri dhe hir, falje dhe bamirësi atje ku dua që ajo të ndjehet e lirë të më telefonojë nëse ndonjëherë ka nevojë për ndonjë gjë.”

Gratë Motra

Kodi shprehu gjithashtu dëshirën e tij për një dialog të hapur me Meri dhe përmendi se ajo mban një marrëdhënie të ngushtë me Robyn Brown, e Kodit gruaja e fundit në këmbë. Ai shpreson të vazhdojë një marrëdhënie me Meri bazuar në të paktën një lloj miqësie.

Gratë Motra

Meri dhe Kodi u martuan në vitin 1990 dhe më vonë iu bashkuan Janelle, Kristinadhe Robin në një martesë poligame. Marrëveshja ndryshoi kur Meri u divorcua nga Kody në mënyrë që ai të mund të adoptonte ligjërisht fëmijët e Robyn nga një martesë e mëparshme. Me kalimin e viteve, çifti u përball me sfida të shumta, duke përfshirë skandalin e peshkimit të mustakëve të Merit, i cili e tensionoi ndjeshëm marrëdhënien e tyre.

Duke reflektuar për të kaluarën e tyre, Meri i tha PEOPLE: “Nuk më pëlqen të jetoj në tokë të harruar. Dhe ndihem sikur jetoj shumë atje, por ajo që më pëlqen tani është se çdo tokë ku po jetoj është mbi mua dhe nuk bazohet në askënd tjetër.” Ajo shprehu dëshirën të kishte pasur biseda të rëndësishme më herët, por gjithashtu pranoi se mund të mos ishte gati për to. Pavarësisht disa keqardhjeve, Meri theksoi rritjen e saj personale dhe të mësuarit nga përvoja.

Meri Brown

Kur Kodi përcjellë në Meri se ai nuk e shihte më marrëdhënien e tyre si të qëndrueshme, ajo rezononte me ndjenjat e tij, duke u penduar për kohën e kaluar në pasiguri. “Ne mund të ishim ndarë shumë më shpejt. Nuk do ta kisha humbur jetën time këtu”, thuhet se është shprehur ajo.

Kody Brown

Kodi dhe Meri tani e gjejnë veten në një fazë më miqësore pas ndarjes. “Nuk di si ta racionalizoj këtë, por ne nuk jemi më të zemëruar me njëri-tjetrin. .. Unë jam si, “Ne jemi në një vend ku po gjejmë miqësi në këtë ndarje,” tha Kody.

Meri Brown

Browns’ Marrëveshja poligame ka parë ndryshime të rëndësishme, me Kristina dhe Janelle duke i dhënë fund edhe martesave të tyre me Kodi në një periudhë 14 mujore. Si tani, Robin Mbetet e Kodit gruaja e vetme.