Gratë e motrave: Kody Brown pranon se ishte 'i hidhur'

Klea

Gratë e motrave: Kody Brown pranon se ishte ‘i hidhur’

Gratë Motra yjet Kody Brown dhe Robyn Brown janë ende në shok. Pasi familja e tyre poligame u shpërbë brenda 14 muajsh, ata ende po përpiqen t’i japin kuptim jetës së tyre të re.

Tre nga katër gratë e Kody, Christine Brown, Janelle Brown dhe Meri Brown, e dhanë dorëheqjen. Robyn është gruaja e vetme e mbetur. Edhe pse ata u martuan “shpirtërisht” në vitin 2010, ata janë martuar ligjërisht që nga viti 2014 dhe kanë pesë fëmijë (tre nga një martesë e mëparshme).

“Kody ka kaluar … shumë zhgënjim, zemërim, lëndim dhe tradhti,” tha Robyn për PEOPLE. “Unë po kaloj edhe emocionet e mia për të gjitha këto… Ka qenë vërtet e vështirë për marrëdhënien tonë sepse … kur po kaloni një divorc, filloni të pyesni veten.” Çfarë divorci? Asnjë nga katër personat e përfshirë nuk ishte i martuar ligjërisht.

Në një vend të errët

Humbja e familjes së tij pluraliste ka prekur thellë Kody. “Ai thjesht ka qenë në një vend kaq të errët,” tha Robyn. Ajo pretendoi se ai madje u përpoq të “sabotonte” marrëdhënien e tij me të.

Nga ana e tij, Kody tha se ai dhe Robyn kanë qenë në një “hapësirë ​​të çuditshme” që kur u larguan Christine, Janelle dhe Meri. “Ecja përpara është ende një nga ato gjëra,” tha babai i 18-vjeçëve, “kur kalon një divorc, thuajse ndihesh sikur Zoti nuk ekziston… Je kaq i zemëruar, kaq i hidhëruar.”

“Duhet të lini përsëri pak diell,” pranoi ai. “Kjo është gjëja. Mendoj se jemi vetëm në një pikë kalimtare ku po e lë diellin të hyjë përsëri.”

Kody përpiqet të “dënojë” veten

ROBYN BROWN

Në specialen e 10 dhjetorit Sister Wives: One on One, Robyn i shpjegoi prezantueses Sukanya Krishnan se Kody po përpiqej të “sabotonte” marrëdhënien e tyre dhe se ajo duhet “ta ndalojë atë gjatë gjithë kohës”.

“Ai zgjedh zënkat me mua [over] gjëra memece, – tha ajo, duke fshirë lotët e padukshëm. A e ka vënë re ndokush tjetër që kur Sobbin ‘qanë’, ne kurrë nuk shohim ndonjë lot të vërtetë? Goja e saj e bën atë gjë përmbys, fshin sytë dhe zëri i dridhet, por unë kurrë nuk shoh ndonjë lagështi të vërtetë. Është e pazakontë.

“Ne jemi në vende të ndryshme,” nuhati ajo. “Ne jemi në vende të ndryshme për bombën që shpërtheu në familjen tonë … Unë jam në një vend të madh zie dhe ai është i zemëruar.”

Kody pranoi se u përpoq qëllimisht të dëmtonte martesën e tij me Robyn “nga zhgënjimi dhe zemërimi”. Ai gjithashtu ka kërkuar mënyra për të “ndëshkuar” veten. Ai madje mendoi të largohej nga Robyn si një mënyrë për të kryer atë dënim.

“Shumë erëra të errëta po kalonin nëpër mua,” rrëfeu ai. “Shumë djall, shumë tundime, të cilat do të ishin shkatërruese [to] marrëdhënia ime me Robin. Kështu që unë u përballa me shumë zemërim dhe ajo do të frustrohet. Zemërimi im ishte një mbyllje. Ishte e frikshme.”

Por a nuk ka qenë gjithmonë i zemëruar Kody? Të thuash se është një “fikje” është një nënvlerësim. Nuk mund të isha më e lumtur për Merin, Xhenelën dhe Kristinën. Më në fund janë të lirë.

Sister Wives transmetohet të dielave në orën 10/9c në TLC.