Gratë e motrave: Kody Brown nuk 'dëshiron të flasë më me Janelle'

Klea

Gratë e motrave: Kody Brown nuk ‘dëshiron të flasë më me Janelle’

Kody Brown nuk ka ndërmend të pajtohet apo të flasë me gruan e tij të dytë, Janelle Brown.

Në një ngacmim të shpejtë për javën e ardhshme Gratë Motra: Një për një Specialpatriarku Brown, 54 vjeç, pranoi se nuk dëshiron të rilidhet me gruan e tij të larguar Janelle pas ndarjes së tyre vitin e kaluar.

Kaloi pikën pa kthim

Kody i tha moderatores Sukanya Krishnan, “Po mendoja me vete, nuk dua të flas më me Janelle”. Në një klip të veçantë, Robyn Brown, i cili ka qenë duke u përpjekur të bashkojë familjen, u pa duke i lutur atij: “Ti ke gjashtë fëmijë; për këtë ia vlen të luftosh.”

Por Kody duket i vendosur. Mund të jetë mënyra e tij për t’u marrë me pasojat e martesave të tij.

Sa i përket gruas së tij të parë, Meri Brown, Kody tha se ai “i tha asaj se e doja dhe zgjodha ta dua” përpara se marrëdhënia e tyre përfundimisht të dështonte.

E njëjta gjë ka të ngjarë të jetë e vërtetë për Christine Brown, të cilën Kody më parë pranoi se nuk dëshironte të fliste ose ta shihte më. Christine dhe Janelle më vonë ndanë se Kody mund të përgjigjet për pjesën e tij në marrëdhëniet e tyre të dështuara si një “burrë i rritur”, megjithëse ata ndoshta nuk duhet të mbajnë frymën pasi ai mendon se janë thjesht të hidhur që nuk i donte.

“Ata po më flasin për plehra sepse unë jam fajtor që nuk i dua ata,” tha Kody. Epo, nuk është kështu.

Duke shpresuar për pajtim

Edhe pse Kody e bën të qartë se marrëdhëniet e tij me Janelle, Meri dhe Christine kanë mbaruar, Robyn më parë i tha PEOPLE se ajo ende shpreson të pajtohet me ish-bashkëshortet e motrës së saj.

Ajo ende beson se të gjithë mund të mbeten një familje. Tingëllon paksa e paarritshme në këtë pikë, por nuk mund të fajësosh një vajzë për përpjekjen.

“Duket pak më ndryshe,” tha ajo për dinamikën aktuale të familjes, “por unë me siguri shpresoj se është e mundur. Nuk mund të kem pritshmëri. Kështu që shpresoj dhe lutem që të jetë e mundur. Por kjo do të jetë një situatë ku të gjithë duhet ta zgjedhin atë, kështu që nuk e di.”

Duke marrë parasysh që tre nga martesat e Kody-t u shpërthyen brenda një periudhe të shkurtër prej 14 muajsh, një bashkim i madh familjar duket i pamundur së shpejti. Por do të shohim, sepse nëse nuk ndodh, a do të ketë akoma emisioni diçka për të transmetuar?

Zbuloni se çfarë ndodh në Sister Wives, që transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.