Sister Wives

Klea

Gratë e motrave: Kody Brown Faleminderit Zotit që nuk pati më fëmijë me Merin!

Gratë e motrave: Kody Brown Faleminderit Zotit që nuk pati më fëmijë me Merin!

Kody Brown e qëlloi ish-in e tij, Meri Browngjatë të dielës Gratë Motra e veçantë. Episodi special, me nëntitull “Look Back: How We Started”, shfaqi anëtarët e kastit që reflektonin në momentet kryesore dokumentuar në serinë TLC.

Leon Brown

Kodi shprehu sa i lumtur ishte që kishte vetëm një fëmijë me gruan e tij të parë, në një nga spotet e tij të intervistës.

“Në mënyrë retrospektive, jam shumë i lumtur që nuk patëm më fëmijë,” Kodi deklaruar.

Ai shtoi: “Nuk do të ishte mirë për fëmijën sepse Meri dhe atëherë nuk isha i shëndetshëm.”

Leon Brown

Kodi dhe e Merit Lufta për të mbetur shtatzënë u diskutua hapur gjatë viteve të para të serisë së realitetit TLC. e Kodit gruaja e katërt dhe e vetme e mbetur, Robyn Brownmadje ofrohet për të mbajtur Meri dhe e Kodit fëmijë si zëvendësues.

Kodi ndan gjashtë fëmijë me secilin nga ish-të e tij, Janelle dhe Christine Brown. Ai ndan dy fëmijë biologjikë Robin.

Gratë Motra

TLC shikoi përsëri Kodi dhe Meri duke u përballur me një vendim për t’iu nënshtruar IVF në një përpjekje për të zgjeruar familjen e tyre, gjatë speciales së së dielës.

“Thjesht më tremb të kaloj përsëri këtë. Unë dua të kem një fëmijë tjetër. Do të më pëlqente shumë”, Meri tha në atë kohë.

Gratë Motra

Kodi donte të vazhdonte trajtimin, duke komentuar në një klip rikthim – “Kur të vdesim kur të jemi 110 vjeç, do të shikojmë prapa dhe do të jemi të lumtur që bëmë IVF.”

e Kodit ndryshimi i zemrës vjen pas gati një dekade të largimit bashkëshortor. Meri dhe Kodi, të cilët kanë një fëmijë, Leon, më parë Mariahe quajti zyrtarisht dorëheqjen një vit më parë. Leon doli si transgjinore në vitin 2022.

Gratë Motra

Kodi iu kërkua të shpjegonte një koment që ai bëri vite më parë, gjatë ecjes së kastit në korsinë e kujtesës. Ai tha në atë kohë se nuk po “digjej në zorrët e tij” për të lindur me gruan e tij të parë.

Kodi shpjegoi – “Gjatë asaj kohe, u kuptua më shumë se martesa jonë nuk është vërtet e shëndetshme.”

Leon Brown

Meri ka qenë e hapur për çështjet e saj të fertilitetit ndër vite. Në maj, ajo hyri në Instagram për të folur për një nga abortet e saj spontane.

Ajo tha: “Sot ishte një ditë udhëtimi për mua, dhe ndërsa po ngisja me makinë nëpër këtë qytet sonte, pashë një grup prej tre djemsh me pamje adoleshente, ndoshta 15 ose 16 vjeç, që ecnin në rrugë, me duar në xhepa, gjilpërë. duke biseduar dhe unë thjesht më duhej të buzëqeshja dhe pothuajse të qeshja me veten time.”

Meri Brown

Meri ndau — “Ishte një moment argëtues, madje edhe i hidhur për mua, duke kuptuar se nëse fëmija im do të kishte mbijetuar, ai mund të përfshihej në të njëjtin lloj shakaje adoleshente dhe të kishte të njëjtat momente të paharrueshme adoleshente.”

Ajo shtoi: “Ai do të ishte 15 vjeç tani, dhe shpesh pyes veten se si do të ishte jeta me të këtu. Shpesh ka shumë pikëllim dhe dhimbje rreth asaj humbjeje, por të kem atë moment gëzimi sot, duke parë ata djem të lumtur dhe të gjallë, ishte shërim në një farë mënyre për mua.”