Gratë e motrave: Kody Brown është 'i gatshëm të falsifikojë të qenit i dashuruar' me Meri Brown për të shpëtuar shfaqjen e realitetit televiziv

Klea

Gratë e motrave: Kody Brown është ‘i gatshëm të falsifikojë të qenit i dashuruar’ me Meri Brown për të shpëtuar shfaqjen e realitetit televiziv

Gratë e motrave: Kody Brown është ‘i gatshëm të falsifikojë të qenit i dashuruar’ me Meri Brown për të shpëtuar shfaqjen e realitetit televiziv

Kody Brown ndërpret ndjekjen për marrëdhënien e tij pa rrugëdalje me Meri Brown në episodin e ardhshëm të Gratë Motra. Kodi54-vjeçari, me ngurrim deklaron se është i gatshëm të “falsifikojë” një marrëdhënie dashurie me gruan e tij të parë, në një pamje paraprake nga episodi i kësaj të diele.

“Unë jam i gatshëm të falsifikoj të qenit i dashuruar Meri. Kryerja e detyrave të mia si bashkëshort. Një lloj i durimit të gjërave që më zhgënjejnë aq thellë saqë përpiqem të jem pranë saj.” Kodi thuhet në klip. “Nëse më duhet për hir, sido që të jetë, nuk e di. Unë mund të falsifikoj përmes kësaj.”

Kody Brown

Kodi u thotë kamerave — “Nuk dua. Por nëse do të insistoni, atëherë unë do ta bëj. Ajo thotë: “Unë nuk e dua këtë.”

Meri, i cili u martua ligjërisht me patriarkun në vitin 1990, thekson se Kodi kishin dalë nga lidhja e tyre vite më parë.

“Pse po thotë se është i gatshëm të vazhdojë të aktrojë kur qartë nuk ka qenë për tetë apo 10 vjet?” Meri pyet në pamjen paraprake. “Gjithashtu, nuk do të doja që ai ta bënte këtë. Unë kam dashur të shëroj marrëdhënien tonë dhe madje të krijoj një marrëdhënie të re, por kurrë nuk kam insistuar për të.”

Meri Brown

Kodi dhe Meri divorcuar në vitin 2014, gjë që lejoi Kodi të martohej ligjërisht me gruan e tij të katërt, Robyn Browndhe adoptoi tre fëmijët e saj nga martesa e saj e parë. Kodi dhe e Merit martesa u zhvendos në një bashkim vetëm shpirtëror derisa ata njoftuan vendimin e tyre për t’u ndarë, në janar.

Kody Brown

Kody, Robyn, dhe Meri diskutojnë për përfundimin zyrtarisht të martesës së tyre pluraliste në episodin e ardhshëm. Robin këmbëngul që Kodi ende e konsideron veten të martuar me gruan e vetme motër që ka mbetur, por Meri beson se Robin thjesht nuk po përballet me fakte të vështira.

“Kjo është marrëveshja që më kërkove për t’u martuar.” Kodi thotë duke parë Robin, ndërsa treshja diskutoi për marrëdhënien e tij të prishur me gruan e tij të parë. “Kjo marrëveshje që ju dhashë, besëlidhja jonë e shenjtë, ishte nëse nuk do të jem i dashuruar me ju, nuk do të ulem dhe do të jem në një vend patetik me ju.”

Robin, 45, shpërthen në lot, gjoja sepse ajo ndihet e dëshpëruar për të mbajtur familjen e tyre të bashkuar, duke ndjekur Kristina dhe e Janelës nisjet.

Robyn Dixon

Kristina51 vjeç, njoftoi se po ndahej nga Kodi në nëntor 2021 dhe Janelle54-vjeçarja ndoqi hapat e saj një vit më vonë, duke deklaruar se ajo dhe Kodi ishin “ndarë për disa muaj”.

“Nuk është e drejtë për asnjërin prej nesh. Nuk është e drejtë që unë të jem vetëm siç kam qenë prej vitesh. Nuk është e drejtë që ai të ndihet sikur duhet të bëjë një detyrë.” Meri tregon Robin.

Christine Brown

Ajo vazhdon duke pranuar se “nuk është ajo që dua”.

Kodi pajtohet – “As nuk është ajo që doja.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.