Gratë e motrave: Kody Brown dëshiron ta heqë plotësisht Janelle Brown nga jeta e tij!

Klea

Gratë e motrave: Kody Brown dëshiron ta heqë plotësisht Janelle Brown nga jeta e tij!

Gratë e motrave: Kody Brown dëshiron ta heqë plotësisht Janelle Brown nga jeta e tij!

Kody Brown dëshiron të presë gruan e tij të dytë, Janelle Brown, nga jeta e tij pas vendimit të saj për të lënë martesën e tyre pluraliste. 54-vjeçari “Gratë motra” ylli pranoi se nuk kishte asnjë interes të mbante një lidhje me Janelle në një vrojtim për javën e ardhshme “Gratë e motrave: Speciale një për një.”

“Po mendoja me vete, nuk dua të flas kurrë Janelle përsëri,” Kodi deklaruar për moderatoren, Sukanya Krishnan, në klipin e parë.

Kody Brown

Ndërkohë, e Kodit gruaja e fundit në këmbë, Robyn Browni përgjëruar në një skenë të mëvonshme—“Ti ke gjashtë fëmijë, ia vlen të luftosh për të.”

Kodi gjithashtu trajtoi marrëdhënien e tij të prishur me gruan e parë, Meri Brown, duke informuar Sukanya-n se ai “i tha se e doja dhe zgjodha ta dua”, përpara se lidhja e tyre të prishej.

Kody Brown

Janelle dhe e Kodit ish-gruaja e tretë, Christine Browntë dy të shtyrë Kodi për të treguar anën e tij të historisë pas prishjeve të tyre martesore si një “burrë i rritur”.

Kodi iu përgjigj hijes, duke komentuar – “Ata po flasin plehra për mua, sepse unë jam fajtor që nuk i dua.”

Gratë Motra

Kodi e ka bërë të qartë se marrëdhëniet e tij me Meri, Janelle dhe Kristina kishin mbaruar dhe mbaruar, por Robin kohët e fundit zbuloi se ajo kishte ende shpresë se struktura e tyre familjare mund të rindërtohej.

Gratë Motra

Në fillim të këtij muaji, Robin i tha People se ajo shpreson që grupi i shpërndarë mund të kthehet së bashku një ditë.

“Duket pak më ndryshe,” tha ajo për dinamikën aktuale të klanit. “Unë me siguri shpresoj se është e mundur, por nuk mund të kem pritshmëri. Unë nuk mund të vendos pritshmëri tek njerëzit, po kuptoj gjithnjë e më shumë, sa i përket familjes dhe asaj lidhjeje dhe kalimit të kohës së bashku dhe gjërave dhe funksionimit të një familjeje. Kështu që unë shpresoj dhe lutem që është e mundur, por kjo do të jetë një situatë ku të gjithë duhet ta zgjedhin atë. Kështu që nuk e di.”

Robyn Brown

Kristina ishte e para që njoftoi se po ndahej nga patriarku i TLC, në nëntor 2021. Në dhjetor 2022, Janelle konfirmoi ndarjen e saj nga Kodi në specialen një-me-një të sezonit të kaluar.

Kodi dhe unë jam ndarë dhe jam i lumtur, shumë i lumtur.” Janelle tha Sukanya, në atë kohë. “Nuk e di, gjërat thjesht u bënë disi indiferente, sikur thjesht nuk më interesonte më.”

“Kam vajtuar disi që ajo pjesë e jetës sonë ka ikur,” shtoi ajo. “Nuk isha zemërthyer. Nuk ishte zemërthyese për mua siç ishte për mua Kristina. Ishte njëfarë mënyre, unë vetëm vajtova që ajo jetë kishte ikur…. Ne patëm këtë ecuri të mrekullueshme.”

Christine Brown

Meri dhe Kodi njoftuan se zyrtarisht po i ndërpresin marrëdhëniet një muaj më vonë. Fansat e dinë se marrëdhënia e çiftit ishte e ndarë për gati një dekadë.

Meri Brown

Kodi dhe Janelle u ribashkuan në maj për të festuar vajzën e tyre, e Savanës diplomimi i shkollës së mesme. Ish-të ndajnë gjithashtu Logan, 29, Madison, 27, Hunter, 26, Garrison, 24 dhe Gabriel, 21 vjeç.

Janelle Brown

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.