Kody Brown

Klea

‘Gratë e motrave’ Kody Brown akuzon Christine dhe Janelle se e kanë izoluar nga fëmijët e tij

‘Gratë e motrave’ Kody Brown akuzon Christine dhe Janelle se e kanë izoluar nga fëmijët e tij

Të dielave episodi i ri i Gratë Motranjë përzierje e ngrohtësisë familjare dhe tensioneve themelore e pikturuan ekranin si Kristina dhe Janelle Brown festuan Pashkët me fëmijët e tyre.

Janelle Brown

Kody Brownme një shënim akuze, sugjeroi në mënyrë delikate se fëmijët e tij po mbaheshin larg tij Kristina dhe Janelle Brown.

“Kjo është pikërisht ajo që Kristina dhe e Janelës plani është. Të më ndajnë nga fëmijët e mi që t’i kenë të gjithë për vete.” Kodi zbulohet në klipin e mëposhtëm, duke kapur një moment të ngarkuar emocionalisht nga episodi i 22 tetorit.

Gratë Motra

Kodi shprehu dëshirën për t’u pajtuar me fëmijët e tij, duke treguar një gatishmëri për të ndrequr lidhjet e tensionuara. Ai përcolli një ndjenjë shprese për shërimin dhe bashkimin e disa pjesëve të familjes së tyre.

“Ne mund t’i rregullojmë gjërat. Ne mund t’i shërojmë gjërat. Mund të bashkojmë një pjesë të familjes sonë, ndoshta pjesën më të madhe të saj.” Kodi ndarë në një rrëfim të përzemërt.

Gratë Motra

Megjithatë, ai pranoi gjithashtu kënaqësinë e tij me jetën e tij me Robyn Brown dhe fëmijët e tyre në mes të largimit të vazhdueshëm me dy nga djemtë e tij me Janelle. Ndjenjat e tij pasqyronin një gatishmëri për të gjetur paqen në rrethanat e tij aktuale duke mbajtur shpresat e pajtimit familjar.

Janelle Brown

Duke vënë përballë këto rryma emocionale, episodi shfaqi festimet e gëzueshme të Pashkëve të mbajtura nga Janelle dhe Kristina Kafe. Rëndësia e ruajtjes së traditave familjare dhe krijimit të ndjenjës së identitetit u theksua nga Janelleduke theksuar rolin e tyre vendimtar, veçanërisht në dritën e ndarjes së saj nga Kodi.

“Duhet të kemi tradita që e çojnë përpara këtë pjesë të familjes. Ne duhet të vazhdojmë traditat ose të krijojmë tradita që kanë kuptim për fëmijët e saj dhe të mi, në mënyrë që të ketë një identitet.” Janelle theksoi, duke nënvizuar rëndësinë e vazhdimësisë dhe bashkimit familjar.

Gratë Motra

Mes frymës së Pashkëve, episodi përfshinte kënaqësinë e mbledhjeve familjare, siç përshkruhet nga Kristinaduke festuar mungesën e tensionit dhe gëzimin e pastër të të qenit bashkë.

Janelle Brown

Reflektimet e saj zbuluan vështirësitë dhe tensionet që kanë dëmtuar më parë mbledhjet e tyre familjare që kur u transferuan në Flagstaff, duke ofruar një vështrim në dinamikën komplekse të marrëdhënieve të tyre.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Sezoni 18 ka shfaqur dukshëm udhëkryqet e trazuara dhe marrëdhëniet e fragmentuara brenda familjes Brown. Një segment emocional i theksuar Breanna Brown’s ndjenja e thyerjes së zemrës për largimin e saj nga vëllezërit e motrat e saj, duke kapur ndjenjat e papërpunuara të konfuzionit dhe humbjes.

Breana Brown

Episodi i javës së kaluar u zbulua më tej e Kodit vlerësim për Mykelti Brown’s ngrohtësinë dhe marrëdhënien e ngushtë me të dhe Robinpavarësisht e Kristinës largimi nga jeta e tij.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.