Janelle Brown

Klea

“Gratë e motrave” Janelle Brown pranon se është një dështim pas ndarjes nga Kody

“Gratë e motrave” Janelle Brown pranon se është një dështim pas ndarjes nga Kody

Janelle Brown po pranon se aventura e saj me rimorkio Coyote Pass ishte një bust. Të Gratë Motra Ylli shkoi në Instagram për të përditësuar ndjekësit e saj për situatën e saj të jetesës, duke ndarë se “reagimi i saj i parë” ishte ta shihte konfigurimin e saj si një “dështim”.

Janelle Brown

Janelle Brown54 vjeçe, filloi videon e saj brenda trailerit të saj ndërsa përgatitej “për të vënë [it] larg për dimër.”

“Reagimi im i parë është se ky ka qenë një dështim,” Janelle pranoi, duke treguar se ajo kishte kaluar kohë minimale në RV gjatë verës.

Janelle Brown

Ajo shpjegoi: “Unë thjesht e mbivlerësova vërtet se sa kohë të lirë do të kisha dhe do të mund të vija këtu.”

Gratë Motra

Ylli i TLC sqaroi se nuk po e linte situatën ta rrëzonte.

“Ne gjithmonë duam ta rrahim veten për gjërat që përpiqemi dhe ato nuk funksionojnë,” tha ajo. “Ne ndihemi sikur, ‘Oh, duhet të kisha qenë më i zgjuar’, por mendja është 20/20 apo jo?”

Janelle Brown

Janellee cila vuri në dukje se kishte “mësuar shumë” gjatë gjithë procesit, zbuloi se kishte përdorur muajt e verës për të përgatitur RV-në për aventura të reja familjare.

“Maddie dhe Caleb, unë dhe foshnjat do ta përdorim më shumë në të ardhmen,” tha ajo, duke iu referuar vajzës së saj, Madison, 27, burrit të saj, Caleb Brush, 36 vjeç dhe tre fëmijëve të tyre, Axel, 6, Evie, Josephine Lee 4 dhe 8 muajshe.

“Ia dëshmova vetes se mund ta bëja këtë,” vuri në dukje ajo, duke shtuar se “ka pasur ndoshta shumë gjëra që kam mësuar, ose besim që kam fituar, edhe pse pothuajse nuk e përdora fare këtë rimorkio këtë verë. ”

Janelle vuri në dukje se ishte e rëndësishme të “lejoni hirin kur keni diçka që të shkon si qyqe”.

Janelle buzëqeshi teksa përfundoi fjalët e saj, duke u kujtuar ndjekësve të saj se “të dështosh përpara është ende lëvizje”.

Nëna e gjashtë fëmijëve krijoi shtëpinë e saj me kohë të pjesshme në maj, duke shkruar në Instagram – “Traileri është gati për të shkuar për verën!”

Janelle Brown

Ajo la të kuptohet se mund të ketë vështirësi të kalojë kohë në RV kur shtoi – “U deshën disa javë. Një pjesë e tyre ishte gjetja e kohës për t’u shkëputur dhe me makinë deri atje.

“Sapo kam dalë në rrugë, jam GJITHMONË e lumtur që e kam bërë”, vazhdoi ajo, “Disa prej tyre është vetë dyshimi që ende hyn në vetvete dhe më thotë se jam i çmendur që dal nga rutina ime dhe provoj diçka vërtet jashtë kutisë sime. .”

Janelle bleu rimorkio në qershor 2021, duke e quajtur shtëpinë e saj të lëvizshme një “aventurë të re verore” pasi u detyrua të linte qiranë e saj.

“Qiraja ku jetoja u shit dhe zgjodha një rrugë alternative për të gjetur një qira tjetër”, shkroi ajo në Instagram në atë kohë. “Jo vetëm që tregu i banesave në Flagstaff është aq i çmendur sa aty ku je, jam i sigurt, por edhe qiratë janë edhe më të vështira për t’u gjetur.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.