Janelle Brown and Garrison Brown

Klea

Gratë e motrave: Janelle Brown pendohet që nuk kërkoi ndihmë më shpejt për alkoolizmin e Garrisonit përpara vetëvrasjes së tij


Gratë e motrave: Janelle Brown pendohet që nuk kërkoi ndihmë më shpejt për alkoolizmin e Garrisonit përpara vetëvrasjes së tij

Janelle Brown shprehu keqardhjen në një raport të policisë pasi djali i saj 25-vjeçar, Robert Garrison Brown, është gjetur i vdekur nga një plagë e vetëshkaktuar me armë zjarri. Garnizonit vëlla, Gabegjeti trupin e vëllait të tij mëngjesin e së martës.

Janelle Brown

Janelle shpjegoi se djalin që ajo ndante me ish-burrin shpirtëror, Kody Brown, “Sapo ndalova së dërguari mesazhe mbrëmë.”

Raporti thoshte – “Janelle bëri edhe komentin që duhet ta kishte marrë Garnizoni ndihmë edhe në të kaluarën.”

Savanah Brown

Janelle konfirmoi gjithashtu se Garnizoni ishte “i larguar nga babai i tij”.

Gratë Motra fansat e dinë këtë Garnizoni dhe ish poligamisti kishte ndante një lidhje të largët prej vitesh.

Janelle Brown

Gabe u tha oficerëve se vëllai i tij “kishte pasur probleme me shëndetin mendor dhe abuzimin me alkoolin”.

Garnizonit shokët e dhomës Tyler, Cheyennedhe Addisontë gjithë folën me policët për ndërveprimet e tyre me veterinerin e Gardës Kombëtare në periudhën kohore që çoi në tragjedi.

Janelle Brown

Raporti thoshte – “Addison deklaroi se ai ka pasur biseda me të [Garrison] për faktin se ai ishte në depresion kohët e fundit. Ai deklaroi se [Garrison] është alkoolike dhe pi çdo natë.”

Addison tregoi se kishte folur me të Garnizoni një natë para vetëvrasjes së tij dhe se shoku i tij dukej se ishte “i dehur”.

Janelle Brown

Addison, i cili konfirmoi se dyshja kishin kaluar shumë kohë së bashku, sqaroi se asgjë Garnizoni tha se kishte ngritur një “flamur të kuq”. Raporti thoshte se Addison “tha se e dinte këtë [Garrison] kishte probleme me ish të dashurën e tij dhe se ai nuk ishte një person shumë i lumtur.”

Garnizonit shoku tjetër i dhomës, Cheyennei mbështetur Addison’s vëzhgime rreth yllit të realitetit. Ajo shpjegoi se ata ndanë vetëm ndërveprime të shkurtra, por kishin folur më shumë ditët e fundit.

Janelle Brown

Raporti thoshte – “Ajo deklaroi se ajo foli pak më në thellësi me të për mënyrën se si ai po luftonte me pirjen dhe depresionin e tij që e rrethonte atë.”

Janelle gjithashtu u tha autoriteteve se ajo kishte zbuluar mesazhe “shqetësuese” të dërguara nga djali i saj, pak para vdekjes së tij.

Garrison Brown

Garnizoni i dërgoi një tekst një grupi Kafe Klani punon me të në emisionin TLC, duke shkruar — “Dua të të urrej që ndanë kohët e mira. Por nuk mundem. Më mungojnë këto ditë.”

Janelle kontaktoi me djalin e saj pasi mësoi për mesazhin e fshehtë me tekst dhe u kërkoi fëmijëve të tjerë që ta kontrollonin pasi ai nuk iu përgjigj mesazheve të saj.

Janelle Brown

Nga koha Gabe mbërriti në shtëpi, vëllai i tij tashmë kishte vdekur.

Kamerat TLC do të filmojnë pasojat e trishtueshme pas tragjedisë familjare, sipas The US Sun.

“Familja zakonisht është gjithmonë duke filmuar – qofshin kamerat aktuale apo në telefonat e tyre”, tha një burim. “Sado e trishtueshme që të jetë, vdekja e tij e papritur erdhi gjatë kohës së xhirimeve.”