Sister Wives

Klea

Gratë e motrave: Janelle Brown e frustruar Christine sugjeroi që ajo të luante një rol në divorcin e saj nga Kody

Gratë e motrave: Janelle Brown e frustruar Christine sugjeroi që ajo të luante një rol në divorcin e saj nga Kody

Në rrëfimin e shpalosur të Gratë Motra familja, Janelle Brown ka qenë e zëshme për ndarjen e saj nga Kody Brownnë kontrast me e Christine Brown perspektiva e largimit të saj nga marrëveshja poligame.

Gratë Motra: Një-në-Një

Janelle54 vjeçe i dha fund martesës me Kodi në 2022 dhe ka diskutuar hapur arsyet e largimit dhe vendosmërinë e saj për të mos u kthyer në jetën e saj të mëparshme me të.

Gratë e motrave - Kody dhe Janelle Brown

Gjatë Gratë e motrave flasin përsëri e veçantë, Janelle adresuar pretendimet e bëra nga Kristina në lidhje me rolin e saj në e Janelës divorci nga Kodi. Kristina kishte sugjeruar që ajo të inkurajonte Janelle të largohen Kodiduke reflektuar mbi fuqizimin e saj pas përfundimit të marrëdhënies me të. Kristina tha: “Që nga dita që i kërkova të mos qëndronte më atje, ia mora jetën dhe e ktheva dhe u bëra më i fortë atë ditë. Nuk po them që Janelle duhet të ndjekë të njëjtën rrugë dhe ajo ka [a] situata shumë e ndryshme nga e imja, por ajo duhet të dijë se është në rregull nga ana tjetër.”

Janelle Brown

Janellemegjithatë, shprehu zhgënjimin me e Kristinës nënkuptohet se ajo kërkonte inkurajim për t’u larguar Kodi. Ajo hodhi poshtë idenë se kishte nevojë për siguri se do të ishte në rregull, duke thënë: “Duhet të më tregohet se është në rregull – dhe janë vetëm dema – sepse unë jam larguar. Unë kam tre fëmijë që ende jetojnë në Flagstaff. Pra, pse nuk do të qëndroj këtu? Më pëlqen Flagstaff. Unë kam tre fëmijë këtu.” Janelle sqaroi gjithashtu se kompleksiteti i aseteve të tyre të shpërndara ishte një faktor në vendimin e saj për të mos u larguar nga Flagstaff dhe theksoi se statusi i saj beqar nuk duhet të interpretohet si i mbërthyer me Kodi.

Janelle Brown

Janelle dhe Kodie cila u martua në një ceremoni shpirtërore në vitin 1993 si gruaja e dytë në familjen poligame, kanë gjashtë fëmijë. Janelle diskutuar e Kodit sjellje në martesën e tyre, që tregon një model problematik. Ajo vërejti, “Kodi e ka këtë gjë ku ai thotë: “Kam bërë shumë dhe kam sakrifikuar shumë për këtë marrëdhënie”. Epo, pikërisht aty është një flamur i kuq. Nëse ai mendon se duhet të sakrifikojë për lidhjen, ndoshta është më mirë nëse ajo ka mbaruar sepse është një ekuacion dypjesësh në një martesë.” Ajo gjithashtu i vinte keq që nuk vazhdoi arsimimin e mëtejshëm dhe nuk vendosi kufij më të shëndetshëm brenda familjes.

Gratë Motra

Gjatë një episodi të Gratë Motra, Kodi u përpoq të pajtohej me Janelle në një datë ditëlindjeje, por Janelle nuk ishte i interesuar të rindezte romancën e tyre. Ajo u shpreh në një rrëfim: “Unë thjesht nuk mendoj se ka shumë rrugë përpara Kodi dhe unë. Ne jemi njerëz të ndryshëm tani. Ai mendon ndryshe.” Një përpjekje nga Kodi për të puthur Janelle u prit me refuzim.

Gratë Motra

Në lidhje me Kodi dhe e Kristinës marrëdhënie, Kodi shpreson se e Kristinës martesë e re me David Wooley do t’i japë fund konflikteve të tyre. Ai shprehu dëshirën e tij për Gratë Motra: Një-në-Një i veçantë, duke shpresuar Kristina do të fokusohej te burri i saj i ri në vend që të kritikonte Kodi. Kodi u takua Wooley shkurtimisht, duke e parë të butë ndërveprimin dhe duke lënë me një përshtypje neutrale.

Christine Brown

Kristinai cili ishte i pari që u largua nga martesa shumës në 2021, kishte cituar më parë e Kodit favorizimi ndaj Robyn Brown si arsye për largimin e saj. Megjithatë, martesa e saj e re monogame i ka dhënë asaj njohuri të reja. Ajo reflektoi: “Isha duke qëndruar në kuzhinën time dhe mendova se kështu Kodi ndihet për Robin. Si ndihem për Davidi unë Shfaq Kodi dhe Robin ndjehen për njëri-tjetrin.”