Meri Brown

Klea

Gratë e motrave: I dashuri i Meri Brown, Amos Andrews është SHKARKUAR, por Meri është i dëshpëruar!

Gratë e motrave: I dashuri i Meri Brown, Amos Andrews është SHKARKUAR, por Meri është i dëshpëruar!

Meri Brown i dashuri i ri ishte në borxhe serioze vetëm dy vjet para se të lidhej me të Gratë Motra yll. Amos Andrews kishte një borxh prej 20 mijë dollarësh dy vjet më parë Meri e prezantoi atë në botë, sipas një raporti të US Sun.

Meri Brown

Meri doli publikisht me të dashurin e saj të ri më 16 janar, rreth një vit pasi bëri shkëputjen zyrtare nga ish-bashkëshorti shpirtëror. Kody Brown. Amos Hyri në marrëdhënien e profilit të lartë me shumë eksperiencë në sektorin e dashurisë, pasi 55-vjeçari ka katër martesa të dështuara në të kaluarën e tij.

Meri Brown

Amos ishte martuar fillimisht me Tracey Smith Lang, nga e cila u divorcua në vitin 1998, sipas të dhënave në internet. Ish-ët kishin dy fëmijë së bashku, Cody, 36 dhe Kristina, 35. Martesa e tij e dytë me Shannon Marie Martin ishte jetëshkurtër, pasi dyshja u divorcuan në vitin 2000. Amos dhe Shannon kanë një vajzë 26-vjeçare të quajtur Tiffany. Ish-ët luftuan për kujdestarinë e fëmijës së tyre pasi u finalizua divorci. Ai u divorcua nga gruaja e tretë, Christine Andrews, në vitin 2004.

Meri Brown

Amos’ Martesa e katërt me Jennifer Carol Andrews zgjati pesë vjet, nga 2016-2021. Jennifer përmendi dallime të papajtueshme në dosjen e saj të divorcit, duke pretenduar se çifti “përjetoi vështirësi që nuk mund të pajtohen dhe që i kanë penguar palët të ndjekin një marrëdhënie të qëndrueshme martesore”.

Meri Brown

Një dokument i Gjetjeve të Faktit e konfirmoi këtë Amos dhe prona personale e Jennifer-it u nda në mënyrë të barabartë mes të dyve. Jennifer mbajti zotërimin e terrenit të tyre GMC 2020, ndërsa Amos iu dha Ford Expedition 1996 dhe Cadillac XTS 2019. Ata të dy mbuluan tarifat e tyre të avokatit dhe asnjërës palë nuk iu dha alimentacioni. Të dyja palët u urdhëruan të mbulonin borxhet e tyre personale nën emrat e tyre përkatës. Jennifer i detyrohej gjithsej 15,380 dollarë dhe Amos’ borxhet arritën në 17,372 dollarë.

Meri Brown

Faturat përfshinin kartën e kreditit Chase 2,583 dollarë, kartën e kreditit Caesars Reward 3,657 dollarë, kartën e kreditit Discover 1,677 dollarë, kartën e kreditit Paypal 1,317 dollarë, kredi Paypal 614 dollarë, llogarinë RC Wiley 780 dollarë, kartën e kreditit HSBC 2,290 dollarë, kartën e kreditit të Merrick Bank 900 dollarë, 3 kartë krediti 3 dollarë dhe kredi krediti Integra 2,217 dollarë.

Meri Brown

Borxhi i përbashkët i ish-ëve u nda, duke e lënë Jennifer-in të detyrohej 5,462.50 dollarë dhe Amos me një detyrim prej 3 470,50 dollarë, duke sjellë e Merit Totali i përgjithshëm i të dashurit të ri është 20,842,50 dollarë.

Dok Amos’ emri. Ai do të marrë fondet në të ardhmen e afërt dhe do t’i kërkohet të paguajë Jennifer gjysmën e parave të shlyerjes.

Meri Brown

Gjykatësi që mbikëqyri divorcin vendosi urdhra ndalimi si për Jennifer ashtu edhe për Amos, dhe urdhëroi që ata të mbajnë të gjithë komunikimin me respekt.

Nje nga Amos’ ish-gratë së fundmi folën për median, duke pretenduar se e Merit njeriu i ri kishte shfaqur sjellje “kontrolluese” dhe një “obsesion” me yjet e realitetit.

Ish-i pretendoi – “Ai e di Meri. Ai e ndoqi shfaqjen kur ne jetonim në Las Vegas. Ai donte të gjente se ku jetonte, kështu që ai e di se kush është ajo.”

Meri Brown

Amos’ Ish-gruaja pretendoi se ai ishte “oportunist” dhe mund të “kërkonte dikë për një pagesë”. Një burim anonim gjithashtu pretendoi se Amos është “narcisist”.

Ajo gjithashtu tregoi se ishte “tronditur” kur mësoi këtë Amos kishte ndjekur një grua kaq të famshme.

Ajo tha: “Unë mendoj se atij i pëlqen të qëndrojë i ulët.”