Gratë e motrave: Christine thotë se Janelle është e mbërthyer me Kody sepse ajo është e prishur

Klea

Gratë e motrave: Christine thotë se Janelle është e mbërthyer me Kody sepse ajo është e prishur

Gratë e motrave: Christine thotë se Janelle është e mbërthyer me Kody sepse ajo është e prishur

Christine Brown u hap në lidhje me lundrimin e jetës si një grua beqare në episodin më të fundit të Gratë Motra. Tema prekëse doli gjatë një darke familjare për e Kristinës vajza, përpara kthimit të saj në Karolinën e Veriut, ku ndjek kolegjin.

Gratë Motra

Kristina ndau me ngurrim mendimet e saj mbi këtë temë pasi dhëndri i saj, Tony Padronsolli jetën e saj të dashurisë pas divorcit.

“Mendoj se takimi tingëllon si argëtim. Ka qenë zhgënjyese,” pranoi ajo. “Por nuk është se edhe unë dal kaq shumë, e dini? Dhe si të jem unë publik kështu?”

Christine Brown

Toni sugjeroi që ajo të përdorte një emër të rremë në një aplikacion takimesh për të parë kërkuesit e mundshëm përpara se të zbulonte identitetin e saj të vërtetë.

“Dhe pastaj, nëse ndonjëherë ju pëlqen dikush, mund të jeni si: ‘Oh, meqë ra fjala, jam unë atje. Unë quhem Kristina”, tha ai.

Christine Brown

e Kristinës dhëndrri tjetër, Mitch Thompsone cila është e martuar me të vajza, Aspyn, thirri për të thënë se ai ishte “i shqetësuar për llojin e njerëzve që po gjeni”.

Christine Brown

Kristina i tha grupit: “Mendoj se nuk jam shumë me nxitim. Më pëlqen ideja për të qenë në një marrëdhënie romantike, të dashur dhe gjithçka. Por gjithashtu më pëlqen shumë se si është jeta ime tani.”

Më vonë gjatë episodit, Kody Brown rrëfeu se ai “nuk ndihej më si një poligamist”, pavarësisht nga fakti se martesat e tij shpirtërore me të dy Meri dhe Janelle Brown nuk kishte përfunduar zyrtarisht.

“Kanë kaluar 10 muaj që kur kam qenë e Janelës shtëpi. Unë as nuk e di se çfarë po ndodh pothuajse në gjysmën e kohës e Merit jetë”, tha ai para kamerave. “Tani, unë kam gjithë këtë kohë që Robyn dhe unë, ne kemi një lloj jete të veçantë së bashku. Dua të them, ka qenë një sfidë në një mënyrë, por e dini çfarë? Kam pak kohë për të kaluar me miqtë e mi.”

Christine Brown

Shfaqja u shfaq Kodi dhe shoku i tij, Brian, duke u përpjekur të shtrydhin një makinë sportive në një hapësirë ​​të ngushtë për transport. Kodi e lidhi luftën me përvojën e tij me poligaminë, duke shpjeguar: “Unë e kam kaluar pjesën më të madhe të jetës si ky poligamist duke u përpjekur të vendos vazhdimisht kunjat katrore në vrima të rrumbullakëta. Unë i kam detyruar gjërat të përshtaten në vend që të shkoj, a është kjo një përshtatje? Më është dashur të mësoj përmes përvojave të mia në martesën në shumësi se kunja katrore nuk është një ide e mirë për t’u futur në vrimën e rrumbullakët.”

Janelle u hap për jetën e saj të përditshme pa Kodi gjatë një udhëtimi rrugor me Kristina.

“Kam një jetë shumë të ngarkuar. Më pëlqen të shkoj në shtrat natën dhe të lexoj librin tim dhe të fik dritën kur dua ta fik atë.” Janelle tha Kristina. “Qentë janë në shtrat me mua sepse ai kurrë nuk mund ta duronte këtë. Unë duhet të bëj gjërat e mia, e dini?”

Gratë Motra

Janellee cila sqaroi se nuk kishte asnjë interes të takohej, pranoi se ndihej ende në konflikt për ndarjen.

“Për mua, nuk dua ta thyej besëlidhjen time pa e ditur se Perëndia është plotësisht i qetë me të. Une nuk e di. Nuk e di si ndodh. Por unë jam duke pritur “derisa ta di”, tha ajo në një rrëfim.

Janelle Brown dhe Christine Brown

Ajo më vonë shpjegoi se burrat poligamistë “supozohet të rriten përtej vetvetes” dhe se ndërkohë Kodi fillimisht u përpoq ta bënte këtë, ai “gjeti dikë që mendonte si ai [and] ishte më shumë si ai… [and] ishte e lehtë të ishe me të”, duke iu referuar e Kodit e vetmja grua e mbetur, Robin.

Robyn Brown

Janelle trajtoi situatën e komplikuar financiare që erdhi me vendimin e saj për t’u ndarë nga Kodi.

Ajo shpjegoi: “Unë jam ulur këtu sepse financat e mia janë të gjitha kaq të përziera tani me të gjithë, saqë më duhet të luftoj fort për të ndarë pasurinë time. … Nëse mund të bëja diçka, do të isha atje, si p.sh., të trokisja në derë duke thënë bëhu i pavarur financiarisht sepse atëherë ke zgjedhje.”

Kristina ishte në gjendje të shiste shtëpinë e saj dhe të largohej dhe të fillonte nga e para dhe të bënte diçka ndryshe.” Janelle tha kamerave. “Nuk e kam idenë nëse do të marr ndonjë gjë.”

Janelle Brown

Kristina vazhdoi të vuri në dukje – “Një nga arsyet pse ajo është ende me Kodi është për shkak të kësaj, sepse ajo nuk ka asgjë në emrin e saj.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.