Gratë e motrave: Christine dhe Janelle Brown 'Mirë' që nuk kanë marrëdhënie me Robyn

Klea

Gratë e motrave: Christine dhe Janelle Brown ‘Mirë’ që nuk kanë marrëdhënie me Robyn

Gratë Motra yjet Christine Brown dhe Janelle Brown po jetojnë jetën e tyre më të mirë pas vendimeve të tyre përkatëse për t’u larguar nga poligamisti Kody Brown. Christine dhe Janelle kanë mbetur miq të ngushtë dhe ende e konsiderojnë njëra-tjetrën familje.

Po dy motrat e tjera të mbetura në pluhur? A i mungon ndonjërit prej tyre Meri Brown apo Robyn Brown, me të cilin ndanë një burrë për kaq shumë vite? Dhe përgjigja është … jo edhe një grimë e vogël! Për të perifrazuar Erika Jayne, asnjëri prej tyre nuk jep as edhe një f*** nëse do të flasë përsëri me Mopey Meri ose Sobbin’ Robyn.

Christine sqaroi për Us Weekly se ajo nuk ka “asnjë lloj marrëdhënie” me gruan e katërt dhe të vetme të mbetur të Kody. Dhe Janelle ndjen të njëjtën gjë, duke shtuar: “Unë nuk do ta kërkoj atë”.

I përzemërt por jo miqësor

TLC/YouTube

“Unë do të vazhdoj të jem i dashur kur të jemi bashkë,” tha Christine. “Kam fëmijë që kanë një marrëdhënie të mirë me Robin, dhe kjo është e mrekullueshme. Shkoni për të. Por jo, [I do] jo personalisht [talk to her].”

“Unë e adhuroj [her] fëmijë,” shtoi Janelle, duke folur për pesë fëmijët e Robyn. “Unë shpresoj që në një moment në të ardhmen, fëmijët të mund të pajtohen më shumë me të gjithë prindërit e tyre … Por koha do ta tregojë dhe koha është një shërues, kështu që do të shohim.”

Ndërsa Christine dhe Janelle u afruan më shumë gjatë dy viteve të fundit, marrëdhënia e tyre me Merin u përkeqësua. Asnjëri prej tyre nuk u befasua kur Meri njoftoi ndarjen e saj nga Kody në janar 2023. Ashtu si gjithë të tjerët në botë, ata e panë atë që po vinte.

“Unë nuk flas me Merin,” pranoi Christine. “Unë nuk kam vërtet një marrëdhënie me Merin.” Ashtu si ne të tjerët, ajo di vetëm atë që sheh në TV.

“Jeta ime me të vërtetë rrotullohet [my] fëmijët dhe çfarë jam duke bërë”, shtoi Janelle. “Kur e shohim njëri-tjetrin, jemi të përzemërt, por nuk e kërkojmë në të vërtetë njëri-tjetrin.” Megjithatë, edhe pse nuk janë të lidhur me Merin, si Janelle ashtu edhe Christine kanë qëndruar në kontakt me fëmijën e vetëm të Merit, Leon.

Të dyja femrat janë të kënaqura që Meri e ka bërë prioritet lumturinë e saj. “Shpresojmë që ajo të gjejë një partner romantik,” tha Christine, e cila u martua me “dashurinë e [her] jeta” David Wooley në tetor. “E di që ajo do ta pëlqente këtë, kështu që do të ishte më e mira. E uroj atë për të. Patjetër.”

Ndërsa e admiron besnikërinë e Merit ndaj Kody, Janelle është gjithashtu e lumtur që e sheh atë të zgjedhë vetë. “Jam vërtet, shumë e lumtur tani që e shoh atë të jetë në gjendje të ecë përpara,” tha ajo.

Vajtim për humbjen e një ideali

Gratë e motrave Kody Brown dhe Meri ishin të parat që u martuan
Foto Kredia: TLC

Megjithëse Janelle ka ende disa ndjenja të pazgjidhura për jetën që ajo braktisi, lidhja e saj me Christine dhe 12 fëmijët e tyre të përbashkët, të cilët të gjithë kanë të njëjtin baba, e bën tranzicionin pak më të lehtë.

“Pjesa më e trishtuar ishte humbja e idealit … kësaj familje ideale që po punonim [toward] për dekada”, ka rrëfyer Janelle. “Kam vajtuar për humbjen e kësaj më shumë sesa për marrëdhënien me Kody.”

Por Christine mendon se “familja ishte ndarë shumë përpara” që ajo të largohej. Ajo beson se Kody theu familjen Brown kur këmbënguli që ata të shisnin shtëpitë e tyre në Las Vegas cul de sac dhe të transferoheshin në Flagstaff, Arizona.

“Ndihej shumë e ndarë në atë pikë,” ra dakord Janelle.