Sister Wives

Klea

Gratë e motrave: Christine Brown DRAGS Robyn, e quan atë ‘të trishtuar’ dhe ‘patetike’

Gratë e motrave: Christine Brown DRAGS Robyn, e quan atë ‘të trishtuar’ dhe ‘patetike’

Christine Brown i grisur në Robyn Brown pas e Kody Brown një grua e mbetur u shpreh se ajo po luftonte për t’u vendosur në monogaminë e lumtur pas ndarjes së burrit të saj nga tre gratë e tij shpirtërore.

Gratë Motra: Një-në-Një

Robyn Brown me lot zbuloi se treshja kurrë nuk i kishte ofruar asaj një dërgim jashtë kamerës në transmetimin e fundit “Gratë e motrave: Një për Një” e veçantë. Ajo pohoi se kishte dëshpërimisht nevojë për një bekim privat nga Meri, Janelle dhe Kristina në mënyrë që të jetojnë të lumtur përgjithmonë me ish-bashkëshortin e tyre shpirtëror. Ajo shpjegoi se ndihej “mosrespekt” të vazhdosh pa një bisedë private.

“Kam nevojë për një pamje jashtë kamerës [conversation] sepse nuk e di se si ndihet sikur është mungesë respekti për fëmijët e tij.” Robin tha prezantuesja, Sukanya Krishnan.

Gratë Motra

Ajo shtoi: “Ndihet si mungesë respekti ndaj angazhimeve që kam bërë. Përkushtimi im ndaj tyre, ndaj fëmijëve të tyre, ndaj Kodi për këtë familje nuk është thyer. Dhe nuk di si ta thyej. Nuk di si të jem me të.”

Kristina e bëri të qartë se ajo nuk ishte e hapur për të të Robinit lutjet emocionale.

“Ajo dëshiron që unë të shkoj tek ajo verbalisht dhe t’i them: ‘Mund ta kesh [Kody Brown]’? Vajza, nuk do të ndodhë kurrë, ” Kristina tha Heather McDonald gjatë podcast-it të saj të 18 dhjetorit “Juicy Scoop”.

Gratë Motra: Një-në-Një

Ajo tha me humor – “Ajo dëshiron që ne të shkojmë t’i themi jashtë kamerës, ‘Madhështia juaj, ju mund ta keni atë tani’? Jo. Nuk do të ndodhë kurrë.”

“Unë jam shumë mirënjohës që nuk jetoj në mendjen e saj,” Kristina vazhdoi. “Ajo duhet të jetë shumë, shumë, shumë e trishtuar për të parë të gjitha të shkërmoqet dhe të ndihet kaq e pafuqishme për t’i mbajtur të gjitha së bashku. Ajo thjesht nuk ka atë që duhet për t’i mbajtur të gjitha së bashku. Ajo jo.”

Christine Brown

Nëna e gjashtë fëmijëve shtoi: “Dhe unë mendoj se ajo thjesht duhet të ndihet sikur po mendon se po humbet diçka që mund të jetë kaq e bukur. Mbaj mend që u pikëllova pesë vjet më parë dhe as unë nuk munda ta mbaja atë bashkë.”

Kristina dhe Kodi njoftoi se ata po e thërrisnin të jepte dorëheqjen në nëntor 2021. Janelle dhe Meri ndoqi shembullin një vit më vonë, duke lënë të famshmen poligamist në një martesë monogame me gruan e tij të katërt, Robyn Brown.

Gwendlyn Brown

Christine, i cili kohët e fundit e martuar me bashkëshortin aktual, David Woolley, e krahasoi lidhjen e saj të re me atë me të cilën ndante Kodigjatë speciale “Një mbi Një”.

Gratë Motra

Kristina shpjegoi se nuk kishte fije të lidhura në lidhjen e saj të re monogame.

“Gjëja e parë që kuptova ishte se Davidi me dashuron. Ai më do mua dhe ndihem shumë e dashuruar”, tha ajo. “Me këtë vjen një besim se unë mund të jem vetëm unë. Nuk ka fije të lidhura me të. Asgjë. Nuk duhet të bëj asgjë për të fituar dashurinë e tij. Është gjithmonë aty.”

Ndiqeni intervistën e plotë më poshtë.

Në janar 2023, Kristina njoftoi se po takohej zyrtarisht. Ajo prezantoi fansat me dashurinë e re në jetën e saj në shkurt. Çifti u fejua në prill dhe u martuan në një ceremoni përrallash në Moab, Utah, në tetor.