Selita Ebanks - Grand Cayman: Secrets in Paradise 

Klea

'Grand Cayman: Sekretet në Parajsë' Selita Ebanks këshillon Julian Foster për të lundruar në një sekret 'të çrregullt'

'Grand Cayman: Sekretet në Parajsë' Selita Ebanks këshillon Julian Foster për të lundruar në një sekret 'të çrregullt'

Gjërat po bëhen pikante Grand Cayman: Sekretet në Parajsë.

Ish-engjëlli i Victoria's Secret, Selita Ebankskëshillon Julian Foster se si të lundroni në një sekret “të çrregullt”, që përfshin Playboy, Craig Jervisnë një pamje paraprake të episodit të së martës.

“Ndihem pak si Craig duhet ditur” Foster tregon Eubanks në episodin e fundit.

Eubanks nuk pajtohet, duke thënë Foster për të mbajtur të fshehtë informacionin.

“Jo,” thotë ajo gjatë një drekë të përbashkët. “Dëgjo, dëgjoj shumë gjëra. Unë thjesht jem si 'Hmm'.”

Elizabeth Chambers - Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Eubanks thekson se Jervis mund të tronditet nga Foster-it informacion, në vend që të jemi mirënjohës për lugën.

“Ndonjëherë njerëzit nuk i marrin lajmet e tilla. Ti mendon se je një shoqe e kujdesshme dhe i vesh që të jenë para saj”, i thotë modelja shoqes së saj.

Ajo shton – “Në vend të kësaj, ai mund ta merrte si “Oh, ju jeni duke u çrregullt”.

Selita Ebanks - Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Eubanks bën një paralele ndërmjet Jervis' situatë dhe ylli i saj, Chelsea Flynn's marrëdhënie të vështira me Tysoni fejuari i saj aktual dhe babai i fëmijës së saj.

“Thjesht më kujton Chelsea-t situatën”, thotë ajo në një intervistë rrëfyese, duke i dhënë një dremitje me sa duket e Tyson-it pabesi e supozuar. “Vetëm sepse kap një peshk nuk do të thotë që duhet ta mbështjellësh brenda. Hidheni atë prapa.”

Selita Ebanks - Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Eubanks paralajmëron shokun e saj se nxitja e dramës mund të krijojë probleme brenda grupit të miqve.

“Ju thoni një gjë, ajo kthehet në një dramë të tërë,” u thotë ajo kamerave, duke vënë në dukje se një ekskursion i ardhshëm me varkë “mund të bëhet paksa i shëmtuar” nëse zbulohet sekreti.

Selita Ebanks - Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Foster dyfishohet pavarësisht paralajmërimeve, duke komentuar – “Unë thjesht ndjej se ai duhet ta dijë.”

Eubanks dhe Foster ndanë se si ata iu afruan kohës së tyre në qendër të vëmendjes së realitetit televiziv gjatë një ngjarjeje mediatike në Karaibe, në fillim të këtij muaji.

“Reality TV është shumë” Eubanks tha për podkastin “Virtual Reali-Tea” të Page Six. “Dhe unë mendoj se kur ju djema shikoni këtë shfaqje, do të shihni saktësisht se çfarë dua të them, sepse ka pasur momente kur unë isha plotësisht i trullosur dhe më duhej të kontrolloja veten dhe të thosha, 'Vajzë, merre bashkë'”.

Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Foster konfirmoi se ai ka kaluar mirë, pavarësisht nga sfidat e tij miqësi me ish-bashkëshorten e aktorit, Armie Hammer, Elizabeth Chambers.

“Ajo është shoqja ime dhe unë kujdesem për të,” tha ai për Elizabetae cila thuhet se u përlesh me shumë nga bashkë yjet e saj.

Elizabeth Chambers - Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Ai shtoi: “Ajo është një nënë e mrekullueshme dhe po përpiqet të kujdeset për fëmijët e saj dhe po përpiqet të hapë këto biznese, dhe në të njëjtën kohë, unë po përpiqem t'i tregoj grupit të mi të miqve se ajo është në të vërtetë një e mirë. person thellë brenda.”

Elizabeth Chambers - Grand Cayman: Sekretet në Parajsë

Eubanks, Foster, Flynn, Jervis dhe Dhomat yll në serialin e pakonkuruar së bashku Courtney McTaggart, Aaron Bernardo, Cass Lacelle, Victoria Coleman, Trevor Coleman, Teri Bilewitch, Dillon Claassens dhe Connor Bunney.

Grand Cayman: Sekretet në Parajsë transmetohet të martën, në orën 21:30 ET, në Freeform. Episodet e reja janë në dispozicion ditën tjetër në Hulu.