Grafiku i ribashkimit të sezonit 2 të tradhtarëve doli këtu janë mendimet tona

Klea

Grafiku i ribashkimit të sezonit 2 të tradhtarëve doli këtu janë mendimet tona

Tradhtarët Sezoni 2 po përfundon. Në përgjithësi, ky kast ishte i mahnitshëm. Dua të them, mes dashurisë sime të fëmijërisë, personazhit të buzëqeshur të Chris “CT” Tamburello, deri në rishfaqjen e Kate Chastain, këtë sezon i kishte të gjitha. Madje u paraqit edhe John Bercow, por ashtu si ndalimi i tij nga parlamenti, ndodhi edhe dëbimi i tij nga kështjella.

Pjesa më e mirë ishte se kur ky kast nuk krijonte aleanca dhe nuk konkurronte në sfida, u krijuan miqësi të vërteta. Këtu po ju shikojmë, CT dhe Phaedra Parks. Megjithatë, me afrimin e fundit, ky kast tashmë është mbledhur për të filmuar ribashkimin e tyre me Andy Cohen. Për fat të mirë për mentalitetin tim të padurueshëm, grafiku i ulëseve ra dhe bazuar në rregullimet e dhëna, kam disa mendime.

Po ashtu, pse pret Andi dhe jo Alan Cumming, eh?

Shereé Whitfield nuk do të arrijë deri në fund

Anëtarët e kastit të ulur më afër Andit janë zakonisht ata që ishin yjet e sezoneve të tyre. Nëse jeni në një nga vendet më të largëta, ah Kevin Kreider, ka të ngjarë të keni qenë një bust. Nëse nuk do të ishit një bust, mund të mos kishit qëndruar shumë gjatë në transmetim. Për një arsye të fundit, ndoshta e keni luajtur mirë lojën, por drama juaj e parë ishte minimale.

Tani, le të shohim selinë e Shereé Whitfield, e cila është një nga karriget më të largëta larg Andit. Sidoqoftë, Shereé e luajti këtë lojë si një profesionist, pothuajse sikur të mos ishte fare një lojë. Në këtë moment në kohë, Shereé është aktualisht ende në këtë kast. Megjithatë, ulja e saj në ribashkim ka të ngjarë të thotë që shumë shpejt, Shereé ose do të vritet ose do të dëbohet.

Mercedes Javid ka të ngjarë të pritet

Mercedes “MJ” Javid po e vret në The Traitors. Në një nga sfidat e fundit që u transmetua, vetëm tre anëtarë të kastit arritën në një seri platformash të lëkundshme. Këto mini-doke ekzistonin mbi një liqen, kështu që një lëvizje e gabuar mund t’i dërgonte yjet në ujin poshtë. Herë pas here, MJ u përpoq të kalonte, duke u fshirë në liqen me çdo lëvizje.

Dhe më pas, me orën duke u zbehur dhe vetëm disa sekonda të mbetura, MJ bëri një përpjekje të fundit, duke refuzuar të hiqte dorë nga vetja. Në një moment vërtet emocionues të realitetit televiziv, vajza jonë ia doli përpara. Pavarësisht se çfarë do të thoshte kjo për kohën e dikujt tjetër në këtë seri, çdo lojtar brohoriste për MJ, përfshirë Alan. Përveç vullnetit të saj, MJ po luan një lojë të kujdesshme, duke marrë të gjitha mendimet dhe opinionet e saj të aktorëve për ta ndihmuar atë të krijojë idetë e saj se kush ka më shumë gjasa të jetë Tradhtar në këtë kast.

Megjithatë, nëse shikoni grafikun e ulëseve të ribashkimit të zbuluar pak sipër, MJ është ulur pikërisht pranë Shereé. Me këtë vendosje të largët të dhënë, është e arsyeshme që së shpejti, koha e MJ-së do të përfundojë në The Traitors.

Kate Chastain është ndoshta e dëbuar gjithashtu

Kur Kate bashkoi forcat me Fedra, unë brohorisa. Mjerisht, paaftësia e Fedra për të thirrur dikë si tradhtar e kapi shpejt dhe dëbimi i saj mbërriti vetëm javën e kaluar. Për shkak të kësaj, Kate tani është tradhtari i vetëm që ka mbetur në këmbë. Thënë kështu, Kate është ulur pranë MJ në këtë tabelë të ndenjëseve të rrjedhura, që do të thotë se dëbimi i saj nga kështjella ka shumë të ngjarë.

CT mund të rekrutohet

Ne rregull. Së pari, le të marrim vetëm një moment heshtjeje dhe reflektimi, me një fokus të drejtuar në të gjitha gjërat CT. Merrni një të ftohtë dhe më pas Kliko këtu. Ju jeni të mirëpritur.

Ok, kthehemi te Tradhtarët. Sandra Diaz-Twine është duke luajtur një lojë të mrekullueshme deri më tani, por ajo ka shënime, dhe në një video (rreth orës 16:37), Sandra tregoi gjetjet e saj, të cilat me sa duket i tejkalonin Tradhtarët përmes një shenje të theksuar. Pra, më dëgjoni, unë jam 43 vjeç dhe i lodhur, kështu që nuk mund të kapja asgjë nga ngacmimi i saj i shpejtë. Për fat të mirë, Redditors dolën, dhe gjetjet e tyre tregojnë drejt rekrutimit të CT si Tradhtari i fundit.

Kur e lidhni këtë me vendosjen e tabelës së ndenjëseve të CT, ky parashikim vetëm sa bëhet më i fortë. E shihni, në njërën anë të Andit ulen 3 nga Tradhtarët e njohur; Kate, Dan Gheesling dhe Parvati Shallow. Në anën tjetër, Fedra ulet vetëm. Megjithatë, CT-ja e ulur pranë Fedras, e cila do të ndihmonte në balancimin e numrit të Tradhtarëve të vendosur në secilën anë, ishin gjithashtu CT një Tradhtar i sapokthyer.

Tani dëgjoni. Unë jam njeri dhe shumë lehtë mund të gaboj. Por për mua, kjo tabelë e ndenjëseve e zbuluar vetëm i forcon parashikimet e mia. Padyshim që po filloj të dyshoj se shanset janë shumë të larta që CT t’i bashkohet Kate si Tradhtar shumë shpejt.

Fituesi

Kjo na lë te fituesi(ët) e mundshëm për Sezonin 2. Nëse përdorim këtë tabelë të vendeve dhe shënimet e Sandrës, atëherë mendoj se ka shumë mundësi që vetëm CT të fitojë çmimin përfundimtar. Nëse ai nuk është një tradhtar, atëherë unë kam një teori të dytë. Ndoshta, CT dhe shoqja e tij Trishelle Cannatella do ta marrin në shtëpi tenxheren e çmimit së bashku, si Besnik.

Tani, nëse largohemi nga teoria ime e parë, mund të shoh Kate duke dëbuar Sheree-n për të ndihmuar në shpëtimin e qafës së saj. Pastaj, Kate mund të rekrutojë CT, por në tryezën e rrumbullakët përfundimtare, Kate u dëbua. Kjo do të na sjellë në Rrethin e së Vërtetës, ku dyshimet për statusin e Sandrës do të fshihen ende. Prandaj, lojtarët e mbetur mund të largojnë Sandrën dhe pasi lojtari i dëbuar në këtë pikë nuk mund të thotë nëse ata ishin Besnik apo Tradhtar, kasti ka të ngjarë të ndihet sikur ata kanë mbizotëruar, si në mendjen e tyre, të gjithë Tradhtarët. tani janë zhdukur.

Apo janë ata?

Në fund, të gjithë duhet të shpallin përfundimisht nëse ishin Besnik apo Tradhtar. Është shumë e mundur që në këtë pikë, CT të zbulojë se ai tani është një Tradhtar dhe “Babai i Kalasë” i Phaedra-s do të fitojë të gjithë lojën. Ose përsëri, nëse CT nuk rekrutohet, atëherë ai dhe Trishelle janë fituesit më të mundshëm për Sezonin 2 të The Traitors.